Ανακαλύψαμε την πιο ενοχλητική επιβάτη σε αεροπλάνο

Μια επιβάτης σε αεροπλάνο έγινε viral εξαιτίας της ενοχλητικής συμπεριφοράς της.

Σίγουρα, όλοι μας, όταν ταξιδεύουμε, παρακαλάμε να μην κάτσει κάπου κοντά μας κάποιος ενοχλητικός. Είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό να είσαι «παγιδευμένος» σε ένα αεροπλάνο με κάποιο ενοχλητικό και να μην μπορείς να κάνεις και τίποτα.

Αυτή τη φορά, όμως, μια γυναίκα, κέρδισε το επάξια το τίτλο του πιο εκνευριστικού επιβάτη και μάλιστα εν αγνοία της. Μέσω μιας φωτογραφίας στο Twitter η γυναίκα έγινε viral, όταν ένας Αμερικανός δημοσιογράφος στην Boston Global, ο Dante Ramos, τη χαρακτήρισε ως την πιο εκνευριστική γυναίκα επιβάτη.

Η κοπέλα καθόταν μπροστά του στο αεροπλάνο και είχε βάλει τα μαλλιά να κρέμονται στο κάθισμα ακριβώς μπροστά του.

Ο ίδιος, μάλιστα, συνόδευσε τη φωτογραφία με μια λεζάντα: «Συγχαρητήρια στη νεαρή γυναίκα με την αλογοουρά που κάθεται στη θέση 22Β. Βρήκε ένα νέο τρόπο να φέρεται κανείς απαίσια στα 35.000 πόδια».

Μέσα σε λίγες ώρες η φωτογραφία απέσπασε χιλιάδες likes και τελικά έγινε viral, καθώς από εκείνη την ώρα κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η ίδια η επιβάτης, μέσα από αυτό το χαμό που γινόταν, αντιλήφθηκε πως αυτή η δημοσίευση αφορούσε αυτή και έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη.

Παράλληλα, πολλοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων πρότειναν στο δημοσιογράφο ακραίες λύσεις-τιμωρίες για την επιβάτη, ακόμα και να της ξυρίσει τα μαλλιά!

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ