Μουσικό/Ψυχαγωγικό τμήμα

Το μουσικό / Ψυχαγωγικό τμήμα του σταθμού από την ίδρυση του έχει θέσει σαν κύριους στόχους την ψυχαγωγία και την ενημέρωση πάνω σε θέματα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά για αναβάθμιση της πολιτιστικής ζωής στην Πόλη και Επαρχία της Πάφου.

Στελεχωμένο άρτια από έμπειρους μουσικούς παραγωγούς αλλά και νέους ανθρώπους που κάτω από σωστή καθοδήγηση εργάζονται με θέρμη και μεράκι καλύπτοντας όλα τα είδη Ελληνικής και ξένης μουσικής.

Αξιόλογο έργο επιτελείται μέσα από ειδικές εκπομπές που αφορούν την ενημέρωση των ακροατών μας από τον χώρο της τέχνης (Μουσική – Θέατρο-Κινηματογράφο-Εικαστικά). Από το μικρόφωνο του σταθμού μας έχουν περάσει όλα τα μεγάλα ονόματα των χωρών αυτών.

Μεγάλη βοήθεια σ΄ αυτό το τομέα προσφέρουν οι ειδικοί συνεργάτες του ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ στην Αθήνα, που ενημερώνουν καθημερινά για τα τεκταινόμενα στον καλλιτεχνικό μητροπολιτικό χώρο. Το μουσικό / ψυχαγωγικό τμήμα του ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ όμως δεν μένει αμέτοχο ούτε στην αναβάθμιση του πολιτιστικού προϊόντος στην Πόλη και Επαρχία μας. Με την διοργάνωση, συνδιοργάνωση αλλά και αναμετάδοση καλλιτεχνικών γεγονότων προσφέρει στην Επαρχία μας ότι καλύτερο προβάλλοντας και το έργο συμπολιτών μας δημιουργών που δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν γνωστό το έργο τους. Η συνέχεια προβλέπεται συναρπαστική αφού ούτε η διάθεση, ούτε το μεράκι, ούτε οι εμπειρίες μας λείπουν.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ λοιπόν, εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο μαζί γιατί… κάποιοι σας νοιάζονται.