Φιλοσοφία και Προοπτικές

Το ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ είναι ο κληρονόμος μιας Ιστορίας και ενός ονόματος μεγάλου ειδικού βάρους, με φιλοδοξία να αποτελέσει πρότυπο για την μορφή και το είδος της ανθρώπινης επικοινωνίας που όλοι θέλουμε.

Το ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ ως πολυσυλλεκτικός σταθμός δίνει βάση τόσο στην ανεξάρτητη και αντικειμενική ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία.

Με ένα ικανοποιητικό εύρος ενημερωτικών εκπομπών παρουσιάζει όλες τις απόψεις με καθαρή και ήρεμη φωνή, με σοβαρότητα στην πληροφόρηση, με τόλμη στο σχολιασμό, με ελευθερία έκφρασης, μαζί με μια μεγάλη γκάμα μουσικών και ψυχαγωγικών και πολιτισμικών προγραμμάτων.

Σ΄ όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας του, το ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ κατάφερε να διαμορφώσει το δικό του κοινωνικό πρόσωπο αναπτύσσοντας μια σημαντική δραστηριότητα με επίκεντρο τον άνθρωπο. Συμμετέχοντας στα κοινά στέκεται συμπαραστάτης στο πλευρό συνανθρώπων μας που χρειάζονται υλική και ηθική βοήθεια.

Βασικές επιδιώξεις του ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του (1990) είναι :

  • Να ακουστεί ο πολίτης μέσα από το ραδιόφωνο
  • Η προστασία του πολίτη
  • Να αγωνίζεται για τη δημοκρατία και το δικαίωμα όλων στην έντιμη πληροφόρηση
  • Να καλλιεργήσει και στηρίξει την παράδοση, τον πολιτισμό, την Εθνική ταυτότητα, την Ελληνική γλώσσα και μουσική
  • Να λειτουργεί πάντοτε ανεξάρτητα και αδέσμευτα
  • Να παρέχει την μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξη στα Εθνικά μας θέματα

Γνωρίζοντας ότι το καινούριο ξεπηδάει πάντα μέσα από το παλιό, το σκάφος του ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ συνεχίζει το ταξίδι του με τις ίδιες πάντα αρχές όπως όταν πρώτο ξεκίνησε, αντικρίζοντας τις νέες προκλήσεις και τη νέα εποχή με ωριμότητα και ετοιμότητα.