Ο Μουσικός Όμιλος Πάφου διοργανώνει συναυλία απόψε το βράδυ

Published on 22 June 2016

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 30 χρόνων ο Μουσικός Όμιλος Πάφου διοργανώνει συναυλία απόψε το βράδυ στις 8 στο Αρχαίο Ωδείο Πάφου με θέμα Όμορφη και Παράξενη Πόλη, με τραγούδια, Θεοδωράκη, Λάγιου Χατζηδάκη και άλλων γνωστών ελλήνων συνθετών.

Read more: Ο Μουσικός Όμιλος Πάφου διοργανώνει συναυλία απόψε το βράδυ

Απογοητευμένος ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς

Published on 22 June 2016

Πλήρως απογοητευμένος εμφανίσθηκε ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς μετά από την ατελείωτη ταλαιπωρία και καθυστέρηση που παρατηρείται στην στελέχωση των ασθενοφόρων του ΓΝ Πόλεως με οδηγούς.

Read more: Απογοητευμένος ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς

Να αποκτήσουμε περιβαλλοντική συνείδηση

Published on 22 June 2016

Ο κοινοτάρχης Αργάκας Σπύρος Πελοπίδα αναφερόμενος στην πρόσφατη πυρκαγιά στο δάσος της Αργάκας είπε ότι η κοινότητα με δικά της έξοδα είχε προχωρήσει σε καθαρισμό των δρόμων από τα ξηρά χόρτα και την άγρια βλάστηση, ενώ είχε δημιουργήσει και αντιπυρικές ζώνες.

Read more: Να αποκτήσουμε περιβαλλοντική συνείδηση

Οι πυρκαγιές μόνο θλίψη και οργή προκαλούν

Published on 22 June 2016

Οι πρόσφατες πυρκαγιές μόνο θλίψη και οργή μπορούν να προκαλέσουν δήλωσε στο ΡΠ ο Πρόεδρος του Κέντρου Ευρωπαικών και διεθνών υποθέσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Ανδρέας Θεοφάνους.

Read more: Οι πυρκαγιές μόνο θλίψη και οργή προκαλούν

Άμεση αναδάσωση του δάσους της Αργάκας

Published on 21 June 2016

Την εισήγηση ότι θα πρέπει να γίνει άμεση αναδάσωση του δάσους της Αργάκας που καταστράφηκε από την πυρκαγιά το περασμένο Σάββατο εξέφρασε ο βουλευτής της ΕΔΕΚ Πάφου Ηλίας Μυριάνθους.

Read more: Άμεση αναδάσωση του δάσους της Αργάκας

Συνάντηση με τους μηχανικούς του έργου των Τάφων Βασιλέων

Published on 21 June 2016

Συνάντηση με τους μηχανικούς του έργου των Τάφων Βασιλέων είχε ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Πάφου και μέλος της Επιτροπής Συγκοινωνιών Πάμπος Πιττοκοπίτης σε μια προσπάθεια να συζητήσουν τους τρόπους επίσπευσης του έργου που ταλαιπωρεί κατοίκους, επισκέπτες και καταστηματάρχες της περιοχής.

Read more: Συνάντηση με τους μηχανικούς του έργου των Τάφων Βασιλέων

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο συμμετείχε με ομάδα εθελοντών

Published on 21 June 2016

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο συμμετείχε με ομάδα εθελοντών τις τελευταίες 48 ώρες στην προσπάθεια των δυνάμεων πυρόσβεσης για την κατάσβεση της τεράστιας πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή Σολέας δήλωσε στο ΡΠ εκ μέρους του ΕΛΑΜ ο κ. Γεάδης Γεάδη.

Read more: Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο συμμετείχε με ομάδα εθελοντών

Μέρες εθνικής καταστροφής

Published on 21 June 2016

Ως μέρες εθνικής καταστροφής χαρακτήρισε το τελευταίο τριήμερο ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Γιώργος Γιαλλούρης αναφερόμενος στις εκτεταμένες πυρκαγιές που ξέσπασαν από αμέλεια τόσο στην Πάφο όσο και στην περιοχή Σολέας.

Read more: Μέρες εθνικής καταστροφής

Η φροντίδα της ψυχικής υγείας είναι πολύ σημαντική

Published on 16 June 2016

Η φροντίδα της ψυχικής υγείας ενός ατόμου είναι εξίσου σημαντική όσο η φροντίδα της σωματικής υγείας δήλωσε στο ΡΠ ο Ψυχολόγος Γιώργος Πεπέτσιος κληθείς να σχολιάσει τα αυξανόμενα κρούσματα κατάθλιψης που παρουσιάζονται στους Κύπριους πολίτες.

Read more: Η φροντίδα της ψυχικής υγείας είναι πολύ σημαντική

Η Κυβέρνηση δεν προχώρησε στην πώληση των αποθεμάτων χρυσού

Published on 16 June 2016

Διάφορες φήμες που είχαν ακουστεί κατά καιρούς και αφορούσαν την πώληση του χρυσού που βρίσκεται στην ΚΤ ώθησαν τον Βουλευτή του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών να ζητήσει αναλυτική ενημέρωση από το ΥΠΟΙΚ για τα αποθέματα χρυσού και την τιμή που αυτά έχουν αγοραστεί.

Read more: Η Κυβέρνηση δεν προχώρησε στην πώληση των αποθεμάτων χρυσού