Μυστικά για εντυπωσιακά χείλη

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να αποκτήσουν αισθησιακά και ζουμερά χείλη. Αλλά πώς θα το καταφέρουμε αυτό;

Πολλές φορές, για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, καταφεύγουμε σε αντιαισθητικά λάθη, αλλά και σε υπερβολές. Εμείς βρήκαμε μερικούς τρόπους έτσι ώστε να αποκτήσετε τα χείλη των ονείρων σας και να εντυπωσιάσετε.

1) Απολέπιση: Η απολέπιση βοηθά τα χείλη να μαλακώσουν και να γίνει το δέρμα πιο απαλό. Μπορείτε να απλώσετε πάνω στα χείλη σας lip balm και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα καθαρό βουρτσάκι μπορείτε να κάνετε την απολέπιση. Το βουρτσάκι θα σας βοηθήσει να ξεφορτωθείτε τα νεκρά κύτταρα και έτσι το κραγιόν θα μπορεί να αναδειχθεί καλύτερα στα χείλη σας.

2) Μολύβι χειλιών: Το μολύβι χειλιών είναι απαραίτητο καθώς μπορεί να κάνει το κραγιόν να διαρκέσει περισσότερο. Με το μολύβι μπορούμε να «ζωγραφίσουμε» τα όρια των χειλιών έτσι ώστε όταν απλώνουμε το κραγιόν μας να μη ξεφεύγουμε από αυτά. Για να πετύχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα μπορείτε να χαμογελάσετε και να τεντώσετε τα χείλη σας και έτσι το περίγραμμα να μπορεί να σχηματιστεί καλύτερα.

3) Λάθος χρώματα: Τα πιο απαλά χρώματα και οι nude (μπεζ) αποχρώσεις τις περισσότερες φορές κάνουν τα χείλη να φαίνονται λεπτά. Γι’ αυτό αν έχετε μικρά χείλη καλύτερα να χρησιμοποιείτε πιο σκούρες και έντονες αποχρώσεις γιατί δίνουν όγκο και ένταση. Γι’ αυτό προσαρμόστε το μακιγιάζ σας με το τύπο χειλιών που έχετε, αλλά και με την περίσταση και την εντύπωση που θέλετε να δώσετε.

4) Διάρκεια: Αν θέλετε το κραγιόν σας να διαρκέσει και να μην χρειάζεται να το ανανεώνετε συνέχεια υπάρχει λύση. Μπορείτε να το ταμπονάρετε όταν το εφαρμόσετε την πρώτη φορά στα χείλη σας. Αφού το εφαρμόσετε, πάρτε ένα χαρτί και πιέστε το ελαφρά ανάμεσα στα χείλη και μετά περάστε μια στρώση πούδρας από πάνω. Το κόλπο είναι καταπληκτικό.

5) Λάθος εφαρμογή: Μη ξεκινάτε από το τέλος των χειλιών σας, αλλά από το κέντρο. Όταν εφαρμοστεί το κραγιόν από το κέντρο τότε γλιτώνετε τα ατυχήματα καθώς δε βγαίνει από τα όρια.

6) Κραγιόν που γυαλίζουν ή με glitter: Αν θέλετε το κραγιόν σας να διαρκεί όλη τη μέρα μην επιλέγετε κραγιόν με πολλά συστατικά γιατί το σχέδιο σας πρόκειται να ναυαγήσει. Τα απλά, ματ κραγιόν είναι αυτά που διαρκούν περισσότερο.

7) Κονσίλερ: Πριν εφαρμόσετε το κραγιόν σας μπορείτε να περάσετε με το δάκτυλο σας λίγο κονσίλερ. Αυτό τα κόλπο θα το βοηθήσει να «κολλήσει» καλύτερα στα χείλη.

8) Κόκκινο κραγιόν: Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως το κόκκινο κραγιόν είναι για όλες τις περιστάσεις. Μέγα λάθος! Πρωί πρωί και κόκκινο κραγιόν δεν πάει με τίποτα. Επίσης, προσέξτε το μακιγιάζ σας. Για παράδειγμα κόκκινο κραγιόν με smokey eye, ψεύτικες βλεφαρίδες και έντονο ρουζ δεν θα σας κολακέψει καθόλου, αντίθετα το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό. Το καλύτερο, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια πιο έντονη απόχρωση στα χείλη, είναι να έχετε ένα φυσικό μακιγιάζ. Αν θέλετε, πάλι, να τονίσετε τα μάτια τότε προτιμήστε πιο nude αποχρώσεις στα χείλη.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ