Συμβουλές για μια συγυρισμένη ντουλάπα

Συνήθως, ειδικά εμείς οι γυναίκες, ψωνίζουμε και στοιβάζουμε συνεχώς ρούχα στη ντουλάπα μας χωρίς να κοιτάξουμε ποια κομμάτια πρέπει να κρατήσουμε και ποια όχι.

Όταν μια ντουλάπα είναι πραγματικά γεμάτη τότε δυσκολεύει το έργο μας, καθώς δε μπορούμε να βρούμε τα ρούχα που θέλουμε να φορέσουμε και έτσι σπαταλάμε επιπλέον χρόνο.

Τα ρούχα, τα παπούτσια και οι τσάντες πρέπει να είναι συγυρισμένα και να βρίσκονται σε μια σειρά, άλλωστε για μόδα μιλάμε κορίτσια!

Πώς θα το καταφέρουμε αυτό; Σας παρουσιάζουμε μερικές λύσεις έτσι ώστε να γλιτώσετε την «ταλαιπωρία»:

1) Ξεκαθαρίστε ποια κομμάτια χρειάζεστε και ποια όχι. Αν το κάνετε αυτό η δουλειά σας γίνεται πραγματικά πιο εύκολη. Επίσης, μπορείτε να χαρίσετε όσα ρούχα δε χρειάζεστε. Μη ξεχνάτε ότι ζούμε σε δύσκολους καιρούς.

2) Συγυρίστε όσα απέμειναν μέσα στη ντουλάπα σας. Βάλτε τα κομμάτια που επιλέξατε να κρατήσετε σε μια σειρά για να τα βρίσκετε πιο εύκολα.

3) Ταξινομήστε τα ρούχα σας. Αν βάλετε τα ρούχα σας σε κατηγορίες, π.χ. παντελόνια, φούστες κλπ τότε θα τα βρίσκετε πιο εύκολα.

4) Αφιερώστε χρόνο για να βάλετε στη θέση τους όσα κομμάτια έχετε μετακινήσει. Όταν πάρετε κάτι από τη ντουλάπα σας μετά βάλτε το πίσω στη θέση του.

5) Αγοράστε κρεμάστρες που δεν πιάνουν πολύ χώρο. Απαλλαχθείτε από τις κρεμάστρες που χρειάζονται πολύ χώρο και είναι τεράστιες.

6) Εφοπλιστείτε με κουτιά αποθήκευσης. Εκεί μπορείτε να φυλάξετε αξεσουάρ, αλλά και ρούχα που δεν χρησιμοποιείς συχνά.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ