Έφτιαξαν ένα ξύλινο σπίτι και ξεκίνησαν τα ταξίδια

Ένα ζευγάρι παράτησε τη δουλειά του, κατασκεύασε ένα ξύλινο σπίτι και άρχισε να ταξιδεύει.

Ένα ζευγάρι αποφάσισε να ζήσει το όνειρο του και να ταξιδέψει στην Αμερική και στον Καναδά με ένα ξύλινο σπίτι, διαφορετικό από τα άλλα.

Ονομάζονται Guillaume Dutilh και Jenna Spesard και γνωρίστηκαν πριν δύο χρόνια μέσω διαδικτύου. Από τότε έγιναν αχώριστοι, ενώ είχαν ένα κοινό όνειρο, το οποίο έκαναν πραγματικότητα.

Πήραν τη μεγάλη απόφαση να τα παρατήσουν όλα και να ταξιδέψουν με μια ξύλινη κατασκευή.

Οι δύο τους εργάζονταν στο χώρο του θεάματος πίσω από τις κάμερες και ενώ οι υποχρεώσεις τους έτρεχαν αποφάσισαν να τα αφήσουν όλα πίσω τους και να φύγουν.

Η κατασκευή του σπιτιού διήρκησε ένα χρόνο και το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό. Μοιάζει περισσότερο με κανονικό σπίτι πάνω σε ρόδες παρά με τροχόσπιτο. Το σπίτι δεν είναι μεγάλο, αλλά είναι αρκετό για να ζήσουν τον έρωτα τους και τις περιπέτειες που επιθυμούν.

Είναι περίπου 40 τετραγωνικά μέτρα και έχει μια πάρα πολύ έξυπνη δομή έτσι ώστε να χωράει όλα τους τα υπάρχοντα. Επιπρόσθετα, είναι έτσι κατασκευασμένο για να παρέχει όλες τις ανέσεις που θα προσέφερε ένα κανονικό σπίτι. Το πλάτος του φτάνει τα 2 μέτρα, ενώ το ύψος του τα 3,2 μέτρα, επιτρέποντας την τοποθέτηση της κρεβατοκάμαρας ψηλά πάνω από το καθιστικό, την κουζίνα και τους άλλους χώρους. Επιπλέον, το σπίτι προσφέρει υπέροχη θέα λόγω των μικρών παραθύρων που έχει.

Το ζευγάρι αποφάσισε να ζήσει ένα εναλλακτικό τρόπο ζωής, καθώς πλέον δεν εργάζεται και έτσι περιόρισε κατά πολύ τα έξοδα του.

Οι δύο τους πριν από δύο χρόνια πλήρωναν ακριβό ενοίκιο, είχαν πάρα πολλά αντικείμενα, χρέη και μια καλή δουλειά. Τα πιο πάνω τους περιόριζαν έτσι ώστε να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. Στη συνέχεια, έμαθαν για τα μικροσκοπικά σπίτια και έτσι αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους.

Έβαλαν στόχο να ταξιδέψουν σε ολόκληρη τη Βόρειο Αμερική για ένα χρόνο και να ξεκινήσουν το δικό τους portfolio με φωτογραφίες από ταξίδια.

Τελικά, μετά από πάρα πολλά λάθη έφτιαξαν το δικό τους μικρό σπίτι και βγήκαν στους δρόμους.

Από τότε έχουν περάσει 6 μήνες, διένυσαν 10000 μίλια, ενώ δηλώνουν ότι κάθε τους μέρα ζουν μια περιπέτεια εξαιτίας της μικροσκοπικής τους κατοικίας.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ