Η νέα εφαρμογή για ζώα στην Κύπρο

Ένα νέο κυπριακό application θα δημιουργηθεί για ζώα που έχουν χαθεί.

Οι φιλόζωοι επιτέλους θα έχουν στα χέρια τους ένα πολύτιμο εργαλείο, τη νέα εφαρμογή PetSaver.

Σύμφωνα με το CyprusNews, το νέο application θα περιλαμβάνει πληροφορίες με ζώα που έχουν χαθεί, για αδέσποτα σκυλιά και για ζώα που έχουν κακοποιηθεί και ψάχνουν ένα καινούργιο σπίτι. Η εφαρμογή θα συγκεντρώνει όλες τι πολύτιμες πληροφορίες σε μια πλατφόρμα για να διευκολύνει τους χρήστες. Το κάθε περιστατικό θα αντιμετωπίζεται γρήγορα και αποτελεσματικά.

Εμπνευστής της ιδέας είναι ο Ντίνος Παστός, ο οποίος είναι γνωστός για την αγάπη του για τα ζώα. Ο ίδιος κάνει διασώσεις ζώων με μεγάλη επιτυχία και έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο με το οποίο μπορεί να βρίσκει νέα σπίτια για τα ζωάκια που δεν έχουν ιδιοκτήτες.

Όπως τονίζει το CyprusNews, το PetSaver θα ενημερώνει άμεσα για ζώα που βρέθηκαν ή για ζώα που έχουν χαθεί. Επίσης, θα υπάρχει ένα alert ή ένα push ώστε τα άτομα σε μια συγκεκριμένη περιοχή που μπορεί να βρέθηκε ένα ζώο να μπορούν να βοηθήσουν.

Επιπρόσθετα, με αυτή την εφαρμογή θα δίνεται η ευκαιρία στους χρήστες να βρουν ένα νέο κατοικίδιο χωρίς να χρειάζεται να ψάξουν σε όλες αυτές τις σελίδες που δημιουργήθηκαν στο διαδίκτυο.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ