Αλλάζει το Google Maps για τα Android!

Η εφαρμογή Google Maps για Android ανανεώνεται και γίνεται ακόμα καλύτερη. Η Google κυκλοφόρησε στο Google PLay την ενημέρωση για την εφαρμογή Google Maps η οποία φέρνει νέο design στα Android και θυμίζει αρκετά την έκδοση που κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό για τις iOS συσκευές.

Έτσι λοιπόν εκτός από την σχεδίαση το update της εφαρμογής φέρνει δυνατότητες προηγμένης πλοήγησης περιλαμβάνοντας live ενημέρωση για την κυκλοφορία (δεν ισχύει για την Ελλάδα), αναφορές περιστατικών (δεν ισχύει για την Ελλάδα) και αναδρομολόγηση σε πραγματικό χρόνο. Επίσης το νέο χαρακτηριστικό “εξερεύνηση” αποτελεί ένα νέο τρόπο για να βρίσκει ο χρήστης μέρη για φαγητό, ποτό, αγορές κλπ που μπορεί να βρίσκονται κοντά του.

Μία ακόμα αλλαγή που φέρνει το update είναι οτι δεν υποστηρίζει πλέον offline maps καθώς και τη λειτουργία latitude η οποία επέτρεπε στους χρήστες να γνωστοποιήσουν τη θέση τους στους φίλους τους εφόσον το επιθυμούσαν.

Τέλος το update αναμένεται να είναι διαθέσιμο σταδιακά σε όλους τους χρήστες Android 4.0.3+ μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

 

Πηγή:TechFan