Το κρεβάτι που «αποκαλύπτει» την απιστία

Μια ισπανική εταιρεία δημιούργησε το «έξυπνο» κρεβάτι.

Το «Smartress» μοιάζει με κανονικό στρώμα, αλλά δεν είναι!

Η εταιρεία “Durmet” έφτιαξε το «έξυπνο» στρώμα το οποίο καταγράφει.. την απιστία! Δεν σου επιτρέπει να απιστήσεις, καθώς ενημερώνει αμέσως τον/την σύντροφο σου.

Η εταιρεία δημιούργησε το στρώμα γιατί, σύμφωνα με έρευνες, οι Ισπανοί είναι πρώτοι στην απιστία, ενώ είναι ως Ευρωπαϊκός λαός είναι ο πιο επιρρεπείς στις παράνομες σχέσεις.

Το στρώμα είναι εφοδιασμένο κατάλληλα, για να ενημερώσει τον «απατημένο» σύντροφο. Έχει 24 αισθητήρες που ανιχνεύουν τις «ύποπτες» κινήσεις και αυτές καταγράφονται σε ένα ημερολόγιο σε πραγματικό χρόνο, ενώ παράλληλα προσφέρει και τρισδιάστατη απεικόνιση τονίζοντας ποια σημεία του στρώματος ήταν αυτά που δέχθηκαν περισσότερη πίεση.

Γι’ αυτό αν κάποιος τολμήσει να απιστήσει, το στρώμα «ρουφιάνος» θα ειδοποιήσει αμέσως μέσω της ειδικής εφαρμογής το άλλο σου «μισό». Το application μπορεί να εγκατασταθεί σε smartphones και tablets.

Βέβαια το να πείσεις τον/την σύντροφο σου να αλλάξετε στρώμα και να πάρετε το συγκεκριμένο είναι λίγο δύσκολο. Γι’ αυτό ξεκινήστε να σκέφτεστε από τώρα μια δικαιολογία, μέχρι να έρθει στην Κύπρο. Μην μου αγχώνεστε.. προλαβαίνετε!

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ