Το viral βίντεο της ημέρας – Ο νέος “Batman” δεν μπορεί να κρύψει τη θλίψη του

Ο Μπεν Άφλεκ τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου με την αφοπλιστική αντίδραση του στις κακές κριτικές της ταινίας “Batman Vs Superman”.

Μετά την κυκλοφορία της νέας ταινίας “Batman Vs Superman” δεν ακούσαμε και τις καλύτερες κριτικές.Αυτό από ότι φαίνεται στεναχώρησε το νέο “Batman”, Μπεν Άφλεκ.

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση των δύο πιο διάσημων υπερηρώων όλων την εποχών, δεν ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, οι οποίοι δηλώνουν σχετικά απογοητευμένοι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά τα σχετικά αρνητικά δημοσιεύματα, οι πρωταγωνιστές Μπεν Άφλεκ (“Batman”) και Χένρι Κάβιλ (“Superman”) αναγκάστηκαν, σε συνέντευξη που παραχώρησαν μαζί, να σχολιάσουν τα δημοσιεύματα.

Καθώς, λοιπόν, ο Κάβιλ προσπαθεί να απαντήσει στην ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με την ταινία, στο πρόσωπο του Άφλεκ φαίνεται να σχηματίστηκε μια θλίψη, ενώ στο τέλος περιορίζεται στο να προσθέσει ένα “Συμφωνώ”.

Το αφοπλιστικό του βλέμμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης βεβαίως δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο και να μη γίνει viral.

Το βίντεο που βρήκαμε είναι από τα πιο αστεία που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς τη “βουβή θλίψη” του “Batman” συνοδεύει το “Sound of Silence” των Simon & Garfunkel.

Δείτε το βίντεο!

Batman Vs Superman - Sad Affleck 

 

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ