Ο σκύλος με την παράξενη μουσούδα κλέβει καρδιές

Ο υπέροχος Tobby με την παράξενη μουσούδα και τις δύο μύτες ξεδιπλώνει την γοητεία του.

Ονομάζεται Tobby και πρόκειται για ένα αξιολάτρευτο σκύλο, τον οποίο κανένας δεν ήθελε λόγω της ιδιαιτερότητας του.

Ο υπέροχος αυτός σκύλος γεννήθηκε με τη μουσούδα του χωρισμένη στα δύο και μοιάζει σαν να έχει δύο μύτες. Λόγω αυτού του χαρακτηριστικού, δεν κατάφερε να βρει οικογένεια να τον υιοθετήσει και εγκαταλείφτηκε σε καταφύγιο. Ευτυχώς, λίγο πριν λήξει η διορία του και να έρθει η ευθανασία, η τύχη του άλλαξε.

Ο Tobby υιοθετήθηκε από τον Todd Ray, ένα διάσιμο μουσικό παραγωγό που είδε όλη τη γοητεία που έκρυβε μέσα του ο συγκεκριμένος σκύλος.

 

Ο Todd Ray είναι ιδρυτής του Venice Beach Freakshow, το οποίο μοιάζει με καταφύγιο και έκθεση ζώων μαζί. Μέσα στο σπίτι του, έχει δημιουργήσει ένα χώρο και φροντίζει διάφορα ζώα με δυσμορφίες, τα οποία μπορεί όποιος θέλει να τα επισκεφθεί και να τα δει από κοντά. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι όλα τα ζώα εκεί ζουν κάτω από εξαιρετικές συνθήκες και απολαμβάνουν ιδιαίτερη προσοχή, κάτι που δεν τους έδωσε κανένας άλλος λόγω της όψης τους. Εκεί, πλέον, ζει και ο Tobby, ο οποίος έχει κερδίσει τους πάντες.

Ο αυστραλιανός ποιμενικός είναι περίπου 2 ετών, χαίρει άκρας υγείας και είναι ιδιαίτερα παιχνιδιάρης. Ο ιδιοκτήτης του νιώθει περήφανος για τον Tobby, αλλά και για όλα τα ζώα που φροντίζει στο καταφύγιο του.

Ο Todd Ray δήλωσε πως τα συγκεκριμένα ζώα μας δίνουν και ένα μάθημα για να δούμε ότι δεν υπάρχει φυσιολογικό και αφύσικο. Παράλληλα, τόνισε πώς ο Tobby βίωσε κάτι πολύ σκληρό από τους ανθρώπους, οι οποίοι προτίμησαν να τον αφήσουν να πεθάνει παρά να τον έχουν μαζί τους και αυτό γιατί η μύτη του είναι διαφορετική.

Απολαύστε τον Tobby στο πιο πάνω βίντεο.

 

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ