Η 25χρονη σταρ του YouTube

Η 25χρονη Zoe Sugg έχει δικό της κανάλι στο YouTube και βγάζει 50.000 λίρες το μήνα.

Η 25χρονη Βρετανίδα Zoe Sugg έχει εξελιχθεί σε μια σταρ του YouTube, με δικό της κανάλι και με εκατομμύρια followers την ακολουθούν πιστά σε κάθε της βήμα.

Όταν το 2009 άρχισε να μαγνητοσκοπεί διάφορα βίντεο από το δωμάτιο του σπιτιού της, σίγουρα δεν θα πίστευε ότι σήμερα θα έφτανε να γίνει μια από τις πιο γνωστές YouTubers παγκοσμίως και να βγάζει λεφτά από αυτό.

Παρά το δύσκολο και ταπεινό της ξεκίνημα, η «βασίλισσα του blogging», όπως αναφέρει η «The Sunday Times», μέχρι σήμερα εκτιμάται ότι έχει βγάλει περισσότερες από 400.000 λίρες μέσε σε 8 μήνες, βγάζοντας κατά μέσο όρο 50.000 λίρες τον μήνα.

Γνωστή και ως Zoella, η 25χρονη ξεκίνησε τα πρώτα της βίντεο πριν 7 χρόνια όταν άρχισε να δίνει συμβουλές ομορφιάς για κορίτσια, ενώ στη συνέχεια αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα πάρα κάτω και έτσι άρχισε να φτιάχνει βιντεάκια για διάφορα θέματα. Με αυτό τον τρόπο, η νεαρή σταρ του διαδικτύου κατάφερε να γίνει το τέταρτο άτομο στη Βρετανία που προσέλκυσε 10 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι της.

Η Zoella, πλέον, έχει μια άνετη ζωή, ενώ συγκατοικεί μαζί με το φίλο της, επίσης γνωστό YouTuber Alfie Deyes, σε ένα αρχοντικό στο Hove. Το ζευγάρι, επιπλέον, έχει και το δικό του κέρινο ομοίωμα στο μουσείο της Madam Tussauds.

Η σταρ του YouTube έχει ακόμα και τη δική της σειρά ομορφιάς, η οποία έχει γίνει ανάρπαστη ενώ έχει γράψει και βιβλίο που έγινε best seller με τίτλο «Girl Online» πουλώντας 78.000 αντίτυπα από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Μετά τη τεράστια επιτυχία του πρώτου βιβλίου, η Zoella έγραψε και δεύτερο με τίτλο «Girl Online: On Tour».

Η ίδια ακόμα να πιστέψει αυτό που της συμβαίνει, ενώ η αναγνωρισιμότητα της συνεχώς ανεβαίνει στα ύψη.

Δείτε ένα από τα βίντεο της για το μήνα Φεβρουάριο.

 

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ