Τέλος οι «Πατάτες Αντιναχτές»

Ο παραγωγός και σκηνοθέτης της σατιρικής εκπομπής του ΡΙΚ ανακοίνωσε το «τέλος» των «Πατατών» πριν λίγα λεπτά. Ήταν, ίσως, η μοναδική σατιρική εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης και μια από τις αγαπημένες εκπομπές των Κύπριων τηλεθεατών. Ωστόσο, ο παραγωγός και σκηνοθέτης της εκπομπής μόλις ανακοίνωσε τον τερματισμό του προγράμματος λόγω... οικονομικών προβλημάτων.

Διαβάστε το μήνυμα του που «ανέβασε» πριν λίγα λεπτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Νικόλας Κουμίδης. Αποχαιρετώ τις «Πατάτες», σας ευχαριστώ όλους Μετά από τέσσερα χρόνια αποχαιρετώ τις Πατάτες Αντιναχτές καθότι τα νέα οικονομικά δεδομένα του ΡΙΚ δεν επιτρέπουν την συνέχιση του προγράμματος και την νέα τηλεοπτική χρονιά ως εξωτερική παραγωγή παρ ‘όλες τις προσπάθειες που έγιναν.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους ηθοποιούς που συνεργάστηκαν μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια καθώς επίσης και όλα τα παιδιά του συνεργείου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους σκηνοθέτες του ΡΙΚ που είχαν την επιμέλεια του προγράμματος Άκη Ορφανίδη και Αλεξία Μουταφίδου.

Ευχαριστώ επίσης την διεύθυνση του ΡΙΚ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια. Στα τέσσερα χρόνια καταφέραμε πολλά, ανεβάσαμε τις Πατάτες στην πρώτη θέση, βάλαμε το πρόγραμμα στην συνείδηση του κόσμου και παρουσιάσαμε την πραγματική Κύπρο. Εύχομαι καλή συνέχεια σ’ όλους.

Θα τα ξαναπούμε μπροστά και πίσω από τις κάμερες σύντομα... Πατάτες Αντιναχτές λαλώ σου !

 

http://www.24news.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=32606#.U4jVdTvLKDo.facebook