Η WISTA Κύπρου διοργανώνει το φόρουμ ‘CrewingCyprus 2019’.

 Η WISTA Κύπρου ανακοινώνει τη διοργάνωση του 3ου ετήσιου φόρουμ ναυτιλίας.

Το θέμα του φόρουμ για το 2019 είναι "CrewingCyprus 2019" και θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου 2019 στο Columbia Plaza στη Λεμεσό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους συμμετέχοντες.

Το CrewingCyprus 2019 θα επικεντρωθεί αποκλειστικά σε θέματα ναυτικών και αναμένεται να προσελκύσει αντιπροσώπους από την εγχώρια αλλά και τη διεθνή βιομηχανία οι οποίοι επιθυμούν να ενημερωθούν σχετικά με διάφορες πτυχές της ζωής στη θάλασσα.

Όπως ανέφερε η διοργανώτρια επιτροπή του WISTA Cyprus και του Forum:

«Το CrewingCyprus αποσκοπεί στην ενημέρωση των συμμετεχόντων οι οποίοι, είτε εργάζονται σε κάποιο τμήμα crewing ή επιθυμούν να εργαστούν ως ναυτικοί, καθώς όσους εργάζονται στη ναυτιλία, για την πραγματικότητα και τις αλήθειες της ζωής στη θάλασσα.

Ένας άλλος κύριος στόχος του συνεδρίου, είναι να ενθαρρύνει τη νεότερη γενιά να ακολουθήσει μια σταδιοδρομία στη ναυτιλία ή στη θάλασσα.

Αναμένεται να υπάρξουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και διαδραστική συμμετοχή με το ακροατήριο.»

Το φόρουμ στοχεύει να τονίσει τη σημασία και την αξία του επαγγέλματος του ναυτικού, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να επιτευχθεί η ευημερία του πληρώματος.

Η ατζέντα επικεντρώνεται στη συνδεσιμότητα που υπάρχει στο πλοίο καθώς και στον τρόπο και τις συνθήκες ζωής στη θάλασσα.

Οι επιβεβαιωμένοι ομιλητές μέχρι στιγμής είναι οι εξής: 

Adam Lewis, IMEC.

Angie Hartmann, Starbulk S.A.

Christian Ιωάννου, MCTC Marine Ltd.

Captain Kuba Szymanski, InterManageρ.

Dr. Luiza Shahbazyan, Safebridge Cyprus Ltd.

Μαριάννα Κυριακούδης, Maestro Shipmanagement Ltd.

Captain Nina Bajorat, Schiffahrtsgesellschaft Oltmann.

Captain Norbert Aschmann Εάν είστε ναυτικός, εργάζεστε σε κάποιο τμήμα Crewing ή στη ναυτιλία γενικότερα, ενδιαφέρεστε να ακολουθήσετε μια καριέρα στη θάλασσα, ή να εργαστείτε σε οποιαδήποτε θέση στη ναυτιλία, αυτό είναι ένα συνέδριο που δεν πρέπει να χάσετε.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την WISTA Κύπρου και υποστηρίζεται από το Υφυπουργείο Ναυτιλίας Κύρπου, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, τον Σύνδεσμο Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού, το ICS και το YoungShip Κύπρου.

Οι επιβεβαιωμένοι χορηγοί μέχρι στιγμής είναι οι: IMEC, Antaeus Travel Group, Deloitte Κύπρου, Future Care, JPC Shipmanagement, KVH Videotel, Maestro Shipmanagement LTD,MCTC Marine Ltd και Tototheo Maritime.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με πρόγραμμα, τους ομιλητές, τις εγγραφές και τις χορηγίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.crewingcyprus.com.

Η WISTA είναι ένας οργανισμός επαγγελματικής δικτύωσης για τις γυναίκες σε επίπεδο ηγεσίας οι οποίες εργάζονται στη ναυτιλία και στοχεύουν προς:

Ελαχιστοποίηση του υφιστάμενου χάσματος ηγεσίας μεταξύ των φύλων στους τομείς της ναυτιλίας και του εμπορίου.

Δημιουργία μιας κοινότητας μεταξύ των μελών της για ανταλλαγή επαφών, πληροφοριών, απόψεων και εμπειριών.

Προώθηση της δημιουργίας επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ των μελών της.

Διευκόλυνση της επαγγελματικής ανάπτυξης των μελών της.

Διασύνδεση με άλλους σχετικούς οργανισμούς παγκοσμίως.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη WISTA Κύπρου διατίθενται στη νέα μας ιστοσελίδα:

https://wistainternational.com/