Η Πάφος γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στο Ισραήλ.

Διευθυντής της ΕΤΑΠ Πάφου Νάσος Χατζηγεωργίου:

η Πάφος γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στο Ισραήλ.

Ψηλά ανέβηκε η Τουριστική Πάφος στις προτιμήσεις των Iσραηλινών Ταξιδιωτών αφού έχει διακριθεί ως ένας από τους 15 πιο δημοφιλής προορισμούς από την μεγαλύτερη τουριστική ιστοσελίδα/πλατφόρμα του Ισραήλ.

Η Πάφος κέρδισε την 8η θέση από πέραν των 50 ευρωπαϊκών προορισμών που παρουσιάζονται στην Ιστοσελίδα με κριτήριο τον αριθμό χρηστών που έψαξαν πληροφόρηση για τουριστικούς προορισμούς.

Η ιστοσελίδα www.lametayel.co.il (Lametayel Group) είναι ο μεγαλύτερος όμιλος στο Ισραήλ στους τομείς των ταξιδιωτικών πληροφοριών.

Ο ιστότοπος Lametayel , με πάνω από 500.000 σελίδες ταξιδιωτικών πληροφοριών.

Κατά μέσο όρο, οι ιστοσελίδες Lametayel επισκέπτονται μεταξύ 1.000.000-1.300.000 μοναδικούς χρήστες το μήνα!

Μια μεγάλη ομάδα δημιουργών περιεχομένου και επαγγελματιών στον τομέα του τουρισμού προσθέτουν και ενημερώνουν τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα, με βάση τις δικές τους προσωπικές γνώσεις και εμπειρία, και σε συνεργασία με διάφορα Υπουργεία Τουρισμού και ταξιδιωτικές εταιρείες από όλο τον κόσμο.

Δεδομένου ότι ένα μεγάλο μέρος του ιστότοπου είναι αφιερωμένο στο περιεχόμενο των χρηστών, επίσης στον τομέα αυτό ο ιστότοπος Lametayel είναι γνωστός ως ο μεγαλύτερος και καλύτερος στο Ισραήλ.

Σύμφωνα με το Διευθυντή της ΕΤΑΠ Πάφου, Νάσος Χατζηγεωργίου ο οποίος ανέφερε ότι για εμάς η διάκριση και το αποτελέσματα αυτό μας χαροποίει ιδιαίτερα, διότι εκτός του ότι δίδει μια πολύ ενισχυμένη διαδικτυακή ώθηση της τουριστικής Πάφου στο Ισραήλ, επιβεβαιώνει ότι η Πάφος γίνεται όλο και πιο δημοφιλής.

Παράλληλα από τα σχόλια και την αυξητική τάση των ισραηλινών επισκεπτών διαφαίνεται ότι ως προορισμός η Πάφος, όχι μόνο ικανοποιεί αλλά υπερβαίνει σε ικανοποίηση τις προσδοκίες των επισκεπτών.

Επιπρόσθετα, μετά και από την ολοκλήρωση της συμμετοχής της ΕΤΑΠ Πάφου και αριθμού ξενοδόχων στην Έκθεση ΙΜΤΜ στο Τελ Αβίβ, διαφάνηκε ένα πολύ καλό κλίμα και μια καλύτερη προοπτική για περαιτέρω ανάκαμψη της αγοράς.

Τόσο οι προβλέψεις σε οργανωμένα πακέτα όσο και ο προγραμματισμός σε αεροπορικές θέσεις δίδουν την δυνατότητα να αναμένουμε ίσως μια καλύτερη ροή ισραηλινών επισκεπτών για το 2019 σε σύγκριση με την περσινή χρονιά.