Οι σταρ του Χόλυγουντ που παντρεύτηκαν κοινούς θνητούς

Αν νομίζετε πως οι περισσότεροι σταρ παντρεύονται άλλους διάσημους τότε κάνετε τεράστιο λάθος.

Θαυμάζετε και εσείς κάποιο διάσιμο; Ονειρεύεστε να το γνωρίσετε και να ζήσετε μαζί του; Τότε εμείς θα σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το Χόλυγουντ γιατί έχετε πιθανότητες.

Αυτό δεν το λέμε τυχαία, καθώς πολλοί διάσημοι αστέρες παγκοσμίου φήμης έχουν παντρευτεί κοινούς θνητούς.

Πολλοί σταρ, λοιπόν, κατέρριψαν τη φήμη ότι οι διάσημοι παντρεύονται διάσημους και έκαναν την υπέρβαση. Παντρεύτηκαν απλούς ανθρώπους. Και αν δεν μας πιστεύετε πιο κάτω μπορείτε να δείτε μερικά παραδείγματα:

1) Anne Hathaway και Adam Shulman

Η βραβευμένη με Όσκαρ Anne Hathaway γνώρισε τον Adam Shulman, σχεδιαστή κοσμημάτων, αμέσως αφότου χώρισε με τον Raffaello Follieri. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 στην Καλιφόρνια.

2) Natalie Portman και Benjamin Millepied

Λίγο μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα της ταινίας "Black Swan", η ηθοποιός Natalie Portman παντρεύτηκε τον Γάλλο χορογράφο και χορευτή μπαλέτου Benjamin Millepied το 2012.

3) Drew Barrymore και Will Kopelman

Η ηθοποιός άρχισε να βγαίνει με τον Will Kopelman, τον γιο του πρώην CEO της Chanel Arie Kopelman, τον Φεβρουάριο του 2011 και τον παντρεύτηκε στις 2 Ιουνίου 2012. Η σταρ της ταινίας "Charlie's Angels" γέννησε την κόρη τους Olive τον Σεπτέμβριο του 2012.

4) Mark Zuckerberg και Priscilla Chan

Ο Mark Zuckerberg, ιδρυτής και CEO του Facebook, γνώρισε τη γυναίκα του Priscilla Chan σε πάρτι αδελφότητας στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Μετά από εννιά χρόνια σχέσης, το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 19 Μαίου 2012.

5) George Clooney και Amal Alamuddin

Ο ηθοποιός George Clooney παντρεύτηκε την Amal Alamuddin, ακτιβίστρια και δικηγόρο στις 29 Σεπτεμβρίου 2014 στη Βενετία όπου και ακολούθησε μεγαλειώδης δεξίωση.

6) Julia Roberts και Daniel Moder

Η ηθοποιός του "Pretty Woman" γνώρισε τον άντρα της Daniel Modar ο οποίος δούλευε σαν κάμεραμαν σε μία από τις ταινίες της και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Η Roberts παντρεύτηκε τον Moder το 2002 και το ζευγάρι έχει τρία παιδιά. Ε

ίδατε; Έχετε και εσείς ελπίδες, λοιπόν!!

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ