Έρευνα – Ποια είναι τα στυλιστικά λάθη που κάνουν οι άνδρες σύμφωνα με τις γυναίκες

Δείτε τα 10 λάθη που εντοπίζουν οι γυναίκες στο ντύσιμο των ανδρών.

Στις μέρες μας, οι άντρες στην πλειοψηφία τους, θεωρούνται καλοντυμένοι, καθώς οι περισσότεροι προσπαθούν να αποφεύγουν τα στυλιστικά λάθη.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με τις γυναίκες, μερικές φορές, το αντίθετο φύλο πέφτει σε κάποια στυλιστικά ατοπήματα.

Στο λογαριασμό του «Reddit» «Ask Women», ζητήθηκε από τις γυναίκες να δηλώσουν ποια στυλιστικά λάθη εντοπίζουν καθημερινά στους άνδρες.

Εμείς σας βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τον κατάλογο με τα 10 χειρότερα λάθη, αλλά και συμβουλές για το πώς θα τα αποφύγετε.

Τζιν σορτς. Μια βερμούδα είναι πολύ πιο καλή επιλογή. Τα τζιν σορτς είναι ένα κομμάτι που εμφανίζεται τους καλοκαιρινούς μήνες σε όλη την υφήλιο. Αντί γι' αυτό: Μια ωραία βερμούδα. Φαρδιά τζιν Το κλειδί είναι η καλή εφαρμογή.

Φαρδιά τζιν. Τα φαρδιά τζιν θυμίζουν την δεκαετία του '90. Έχουμε μάθει πολλά από τότε και τα φαρδιά τζιν θα έπρεπε να μπουν στον ίδιο κάδο μαζί με τα τότε δημοφιλή furbies. Αντί γι' αυτό: Εφαρμοστά ή ακόμη και skinny τζιν.

Ακατάλληλα καπέλα. Δεν χρειάζεται να φορέσετε τίποτα στο κεφάλι σας. Τα καπέλα, ειδικά τα fedoras αλλά και γενικά τα καπέλα, δεν φοριούνται πλέον το 2016. Αν τα φορέσετε θα φαίνεστε εκτός τόπου και χρόνου σήμερα και θα φανεί ότι προσπαθείτε υπερβολικά πολύ για την εμφάνισή σας. Αντί γι' αυτό: Μη φοράτε καπέλα.

Ακατάλληλη περιποίηση. Σε κανένα δεν αρέσουν τα απεριποίητα γένια. Ο καλλωπισμός είναι σημαντικός, πόσο μάλλον αν έχετε γένια. Όταν ένας άνδρας είναι απεριποίητος, οι άλλοι θα το παρατηρήσουν αμέσως. Αντί γι' αυτό: Ένα όμορφα περιποιημένο μούσι, γένια ή ούτε μία τρίχα ορατή στο πρόσωπο.

Ψεύτικα γυαλιά. Οι μόνοι άνθρωποι που πρέπει να φορούν γυαλιά είναι εκείνοι που τα έχουν ανάγκη. Αν δεν φοράτε γυαλιά για αυτονόητους λόγους, για να βλέπετε καλύτερα δηλαδή, δεν επωφελείστε από κάτι. Και αν φοράτε μη συνταγογραφούμενα γυαλιά, δεν χρειάζεται καν να το σχολιάσουμε. Αντί γι' αυτό: Κανονικά γυαλιά οράσεως ή τίποτα.

Κάλτσες με σανδάλια. Οι κάλτσες με τα σανδάλια είναι ο χειρότερος συνδυασμός που μπορείτε να κάνετε. Μάλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα από τα θανάσιμα αμαρτήματα του ανδρικού στυλ. Αντί γι' αυτό: Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια χωρίς κάλτσες.

Τα μπλουζάκια δεν μπαίνουν μέσα στο παντελόνι. Δεν χρειάζεται κάθε μπλουζάκι να μπαίνει μέσα από το παντελόνι. Αν το πουκάμισο σας έχει μακρύ τελείωμα, τότε είναι γραφτό να μπει από μέσα. Αν δεν έχει μακρύ τελείωμα, τότε δεν μπαίνει από μέσα. Αντί γι' αυτό: Μέσα στο παντελόνι μπορείτε να βάζετε τα πουκάμισα με μακρύ τελείωμα και όχι τα υπόλοιπα.

Χακί παντελόνι με πιέτες. Τα παντελόνια σε στενή γραμμή είναι μια καλύτερη επιλογή. Οι πιέτες γενικά θεωρούνται μη κολακευτικές και θα πρέπει να τις αποφεύγετε. Εξάλλου, οι επιπλέον πτυχές του υφάσματος δημιουργούν μια περίεργη σιλουέτα. Αντί γι' αυτό: Εφαρμοστά, στενά παντελόνια χωρίς πιέτες.

Ρούχα που δεν ταιριάζουν. Το ταίριασμα των ρούχων είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχει ένας άνδρας κατά νου όταν ντύνεται. Τα ρούχα που ταιριάζουν είναι πολύ περισσότερο κολακευτικά ό,τι σωματότυπο κι αν έχετε. Αντί γι' αυτό: Αν δυσκολεύεστε να συνδυάσετε κάτι, μπορείτε να επιλέξετε ρούχα σε γήινους χρωματισμούς.

Μπλουζάκια που «βγάζουν» μάτι με κείμενο και σχέδια πάνω. Προσπαθήστε να είστε απλοί. Οτιδήποτε με σχέδια, φλόγες, πνευματώδεις ρήσεις ή λογότυπα θα πρέπει να πεταχτεί στα σκουπίδια αμέσως. Αντί γι' αυτό: Κυριολεκτικά οτιδήποτε άλλο. Λειτουργεί εντελώς απωθητικά για τις γυναίκες.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ