Λευκό, λευκό.. παντού!!

Πλέον το αγαπημένο μας look είναι το total white outfit και θα σας εξηγήσω γιατί!

OK σίγουρα καμιά από εμάς δεν πρόκειται να παρατήσει το κλασικό της blue jean στη ντουλάπα, αλλά και τα αγαπημένα της T-shirts, που μας είναι πλέον απαραίτητα.

Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι έρχεται καλοκαίρι. Και ποιο είναι το χρώμα του φετινού καλοκαιριού; Μα και βέβαια το λευκό.

Το λευκό φιγουράρει παντού γι’ αυτό το και το total white look ήδη μονοπωλεί το ενδιαφέρον, ενώ οι ποιο διάσημοι fashion bloggers το συστήνουν ανεπιφύλακτα.

Ένα λευκό outfit θα δείτε και εσείς ότι αποτελεί την πιο ασφαλή επιλογή για ένα άψογο στυλ. Και αν ακόμα δεν πειστήκατε έχω να σας πω ότι το λευκό θα μπορεί να αναδείξει το μαύρισμα του καλοκαιριού, φωτίζει το πρόσωπο, ενώ παράλληλα δίνει την αίσθηση ενός πιο ρομαντικού στυλ και συνίσταται ιδιαίτερα στις διακοπές.

Γι’ αυτό το λόγο, εμείς σας προτείνουμε να προμηθευτείτε με ένα λευκό jean και σίγουρα δε θα χάσετε. Είναι κομψό, στιλάτο και είναι και στη μόδα. Είναι το απαραίτητο κομμάτι που πρέπει να συμπληρώσει οπωσδήποτε την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα, ενώ τους τελευταίους μήνες το έχουμε δει σε όλες τις street style stars, fashion bloggers και μοντέλα. Το λευκό jean μπορείτε να το βρείτε από skinny γραμμές μέχρι και σε φαρδιά boyfriend παντελόνια.

Στη συνέχεια, μπορείτε να φορέσετε ένα απλό άσπρο T-shirt ή ένα off the shoulder top και σίγουρα θα κλέψετε τις εντυπώσεις. Η επιλογή του top εξαρτάται και από το στυλ του παντελονιού που θα επιλέξετε.

Για πιο βραδινές εμφανίσεις, θα ήταν καλύτερο να διαλέξετε ένα λευκό φόρεμα σε ίσια γραμμή και την αγαπημένη σας γόβα και έτσι θα είστε απλές και κομψές παράλληλα.

Find more on Pinterest!

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ