Η παράξενη είδηση της ημέρας – Δίδυμα γεννήθηκαν από.. διαφορετικούς πατέρες

Μητέρα από το Βιετνάμ γέννησε δίδυμα από διαφορετικούς πατέρες.

Συνέβηκε και αυτό! Μια εξαιρετικά σπάνια περίπτωση διδύμων ανακαλύφθηκε στο Βιετνάμ, καθώς μητέρα γέννησε δίδυμα από διαφορετικούς πατέρες. Αυτό το σπάνιο γεγονός εξακριβώθηκε όταν οι γονείς ζήτησαν να κάνουν εξέταση DNA στα μωρά.

Ο Λε Ντινχ Λουόνγκ, πρόεδρος της Εταιρίας Γενετικής του Βιετνάμ εξήγησε πώς μετά από αίτημα των γονέων, το κέντρο γενετικών αναλύσεων πραγματοποίησε εξετάσεις και διαπίστωσε ότι τα δίδυμα έχουν δύο πατέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε η εφημερίδα Tuoi Tre, η εξέταση DNA ζητήθηκε από τον επίσημο πατέρα των διδύμων για να διαπιστώσει αν όντος είναι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών, αφού το ένα από τα δύο μωράκια δεν έμοιαζε καθόλου με τα μέλη της οικογένειας.

Το τεστ πραγματοποιήθηκε και έδειξε ότι ο σύζυγος είναι ο πατέρας του ενός βρέφους και ότι η γυναίκα του είναι η βιολογική μητέρα και των δύο παιδιών.

Ο Λε Ντινχ Λουόνγκ υπογράμμισε ότι αυτό το φαινόμενο είναι εξαιρετικά σπάνιο και γίνεται όταν δύο ωάρια της μητέρας γονιμοποιούνται από δύο διαφορετικούς άνδρες κατά τη διάρκεια σεξουαλικών επαφών που γίνονται την ίδια περίοδο ωορρηξίας.

Πάρα πολύ λίγα δίδυμα σε όλο τον πλανήτη γεννήθηκαν από διαφορετικούς πατέρες, ενώ εκτιμάται ότι μέχρι τώρα περίπου 10 ζεύγη διδύμων έχουν εντοπιστεί με αυτό το σπάνιο φαινόμενο.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ