Η δύναμη της αγάπης ανάμεσα σε ένα ζευγάρι μπορεί να κάνει θαύματα

«Πίστευα ότι θα γίνω πρωταθλητής. Και εκείνη πίστεψε σε εμένα..».

Ένεκα των ημερών σας παρουσιάζουμε μια ρομαντική ιστορία.

Πολλοί λένε ότι πίσω από ένα πετυχημένο άνδρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα, και εννοείται ότι το πιστεύω ακράδαντα.

Όμως, η γυναίκα αυτή δεν είναι μόνο δυναμική, είναι και υπομονετική, αποφασιστική, δυνατή και πάρα πολλές φορές ευαίσθητη, χωρίς να λυγίζει ποτέ. Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά μιας γυναίκας που αποφασίζει να στηρίξει το άλλο της μισό μέχρι τέλους.

Ένας άντρας, ο οποίος αισθάνεται την αγάπη και την υποστήριξη μιας γυναίκας μπορεί να κάνει τα πάντα και να καταφέρει το ακατόρθωτο, όπως συνέβηκε και στο ακόλουθο παράδειγμα.

Φυσικά αναφέρομαι στον Ιρλανδό αθλητή πολεμικών τεχνών Conor Anthony McGregor, ο οποίος δήλωσε πώς χωρίς την γυναίκα του Dee Devlin στο πλάι του δε θα κατάφερνε να διασχίσει το δρόμο της επιτυχίας.

Η γυναίκα αυτή πραγματικά είναι αξιοθαύμαστη, καθώς στάθηκε σα βράχος στο πλευρό του και πάντα δήλωνε πως ο σύντροφος της θα φτάσει στην κορυφή, κάτι που πέτυχε με την υποστήριξη της.

Ο Ιρλανδός αθλητής δήλωσε για τη γυναίκα της ζωής του ότι είναι μαζί εδώ και 8 χρόνια και ζούσαν στην Ιρλανδία, σε ένα παλιό διαμέρισμα 30 χιλιόμετρα μακριά από το Δουβλίνο, το οποίο νοίκιαζαν με 188 ευρώ το μήνα, από το επίδομα ανεργίας που έπαιρνε ο ίδιος, αφού δε δούλευε και περνούσε όλη τη μέρα του στο γυμναστήριο για να προπονείται.

Ακόμα, ο McGregor δήλωσε πως ήθελε να γίνει πρωταθλητής και το πίστευε. Το ίδιο, όμως, πίστευε και η γυναίκα του, παρά την έλλειψη χρημάτων. Η ίδια φρόντιζε τη διατροφή του και κρατούσε ημερολόγιο για τη δίαιτα του.

Η σύντροφος του είχε αφιερώσει τον εαυτό της σε αυτό τον σκοπό, ενώ όταν τον έβλεπε έτοιμο να τα παρατήσει εκείνη του έλεγε πάντα πώς όλα θα πάνε και ότι θα τα καταφέρει.

Τώρα, ο McGregor κερδίζει εκατομμύρια σε κάθε αγώνα, καθώς έρχονται περίπου 50-70.000 κόσμος κάθε φορά να τον δει.

Πλέον νιώθει ότι μπορεί να της προσφέρει τα πάντα, τον κόσμο ολόκληρο μόνο γι’ αυτήν.

Εκείνη συνεχίζει να είναι δίπλα του και να του θυμίζει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει όλους του στόχους.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ