6 Τρόποι για να δείχνεις πιο cool

Μέσα από το ντύσιμο σου μπορείς να αναδείξεις ένα πιο cool εαυτό και μάλιστα με πολύ μικρά κόλπα.

Αν ακολουθήσεις τις πιο κάτω συμβουλές θα προσθέσεις έξτρα Coolness στην εμφάνιση σου καταβάλλοντας ασήμαντη προσπάθεια.

1) Πουκάμισο στο μέση: Δέσε ένα πουκάμισο στη μέση σου και αυτό θα σε κάνει αμέσως το πιο cool άτομο που υπάρχει. Εκτός του ότι θα έχεις ένα από τα πιο Coolness outfits, θα κάνει του γοφούς σου να φαίνονται πιο μικροί και μαζεμένοι. Επίσης, αντί για πουκάμισο μπορείς να δέσεις ένα λεπτό jacket ή φούτερ.

2) Ανέβασε πιο πάνω τα μανίκια σου: Αν ανεβάσεις τα μανίκια του jacket σου λίγο πιο πάνω τότε θα σε κολακέψει πολύ, ενώ το στυλ σου θα είναι τύπου «laid-back».

3) Μπορείς να φορέσεις και 2 νούμερα μεγαλύτερο παντελόνι: Δεν έχει σημασία να πετύχεις το νούμερο που φοράς, αλλά το παντελόνι που θα σε κάνει να φαίνεσαι ακόμα πιο κομψή. Το παντελόνι μπορεί να είναι και 2 νούμερα μεγαλύτερο. Αυτό δεν έχει καμία σημασία γι’ αυτό μην αγχώνεσαι!

4) Πέρασε το πανωφόρι σου στους ώμους: Μη φορέσεις το πανωφόρι σου και απλά πέρασε το πάνω από τους ώμους σου. Έτσι μπορείς να αναδείξεις το ντύσιμο σου χωρίς να το καλύπτεις με το παλτό σου.

5) Βάλε το μπροστινό μέρος του top σου μέσα στο παντελόνι: Ότι και να φοράς, είτε μπλούζα, είτε πουκάμισο κλπ απλά βάλε το μπροστινό μέρος μέσα στο παντελόνι. Το στυλ σου τότε θα ξεχωρίζει, ενώ το στομάχι σου θα φαίνεται flat χωρίς καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια.

6) Προσπάθησε να βγάλεις το top σου λίγο πιο έξω από το παντελόνι: Όταν θέλεις να φορέσεις ψηλόμεσο παντελόνι, το οποίο θεωρείται τάση αυτή την εποχή, τότε σήκωσε τα χέρια σου λίγο πάνω για να βγει το top σου λίγο πιο έξω. Είναι τέλειο κόλπο για όσες έχουν μικρό κορμό ή όταν θέλουμε να καλύψουμε τα «σωσίβια» της μέσης. Το ίδιο ισχύει και για ψηλόμεση φούστα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ