Η Παράξενη Είδηση της Ημέρας - Πλούτισε φτιάχνοντας πρωινό

Ο 30χρονος Michael Zee, ο οποίος ζει στο Λονδίνο, έφτιαχνε κάθε μέρα πρωινό σ' αυτόν και στον φίλο του και πλούτισε.

Ο Zee κατάφερε να μετατρέψει το χόμπι του σε επάγγελμα και αυτό του απέφερε τεράστια κέρδη.

Από το 2013, κάθε πρωί ξυπνούσε και έφτιαχνε πρωινό γι’ αυτόν και τον σύντροφο του και τα φωτογράφιζε. Στη συνέχεια τα ανέβαζε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα και οι φίλοι του φαίνονταν πάρα πολύ ενθουσιασμένοι με αυτό του το «πάθος».

Εν έτη 2016, ο 30χρονος φαίνεται να έχει τεράστια επιτυχία σ’ αυτό που κάνει, καθώς έχει φτιάξει ένα λογαριασμό στο Instragram με πάνω από μισό εκατομμύριο followers, ξεκινώντας μια τεράστια καριέρα. Παράλληλα έχει κάνει συμφωνία για να γράψει βιβλίο με τις συνταγές του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 30χρονος δάσκαλος μετακόμισε στο φίλο του. Κάθε πρωί ξύπναγε και έφτιαχνε διαφορετικά συμμετρικά πρωινά και για τους δυο.

Όταν μια μέρα αποφάσισε να κοινοποιήσει μια φωτογραφία με πρωινό έγινε ο «κακός» χαμός στα social media από τους φίλους του.

Μετά από μεγάλο αριθμό likes και σχολίων που δέχθηκε αποφάσισε να φτιάχνει κάθε μέρα πρωινό, να το φωτογραφίζει και να το ποστάρει στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Michael δέχθηκε τεράστια ανταπόκριση από το κοινό και έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει λογαριασμό στο Instragram μόνο για τις συγκεκριμένες φωτογραφίες. Ο λογαριασμός ονομάστηκε Symmetry Breakfast.

Οι θαυμαστές του άρχισαν να τον πιέζουν όλο και περισσότερο και έτσι ο 30χρονος έφτιαχνε όλο και πιο παράξενα πρωινά. Πλέον τα εντυπωσιακά πρωινά που ανεβάζει συγκεντρώνουν περισσότερα από 17.000 likes.

Αυτό που κάνει τα πρωινά του να ξεχωρίζουν είναι η συμμετρικότητα τους που τα κάνει να φαίνονται σαν ψεύτικα.

Παρόλο που το έκανε ως χόμπι, τα συμμετρικά πρωινά κέρδισαν τον Michael που τώρα άφησε τη δουλειά του ως δάσκαλος και έκανε συμφωνία για έκδοση δικό του βιβλίου με τίτλο: «SymmetryBreakfast: Cook-Love-Share» δηλαδή «Συμμετρικό πρωινό: Μαγείρεψε-Αγάπησε-Μοιράσου».

Στο βιβλίο θα περιέχονται 80 συνταγές για ξεχωριστά πρωινά γεμάτα αγάπη. Το συμβόλαιο για το βιβλίο του απέφερε χρήματα περισσότερα από αυτά που έβγαζε ως δάσκαλος για ένα χρόνο, σύμφωνα με τη Daily Mail.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ