Πώς να φορέσετε το χακί σακάκι σας

Το oversized χακί σακάκι είναι στη μόδα από πέρσι το χειμώνα. Θεωρείται αρκετά βολικό, αλλά και ζεστό για τις κρύες μέρες.

Επίσης, προσθέτει άλλη χάρη στη εμφάνιση σας, καθώς αμέσως σας δίνει ένα πιο stylish αέρα.

Εμείς βρήκαμε δύο τρόπους όπου μπορείτε να το εντάξετε στην καθημερινότητα σας και να το κάνετε απαραίτητο αξεσουάρ.

Το χακί σακάκι μπορεί να συνδυαστεί με διάφορους τρόπους.

Κατ’ αρχήν μπορεί να φορεθεί με ένα total black look. Μπορείτε να το συνδυάσετε με σκούρο μαύρο παντελόνι με σκισίματα (έτσι για να γίνει πιο trendy η εμφάνιση σας), με ένα μαύρο απλό T-shirt και την αγαπημένη σας μαύρη τσάντα, που όλες συνήθως έχουμε στη ντουλάπα μας.

Έτσι, δίνεται έμφαση τόσο στο σακάκι σας, που είναι από τα must have κομμάτια του χειμώνα, αλλά και στα αγαπημένα σας sneakers. Σαν τελευταία πινελιά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μπορντό lipstick και είστε έτοιμη να εντυπωσιάσετε!

Σαν δεύτερο τρόπο, πάλι, σας προτείνουμε ένα total black look αλλά εντελώς διαφορετικό από το προηγούμενο.

Αυτή τη φορά μπορείτε να συνδυάσετε το αγαπημένο σας σακάκι με ένα κοντό μαύρο φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι. Αυτό, όμως, που θα κάνει την εμφάνιση σας εντυπωσιακή είναι οι μαύρες over the knees κάλτσες, τις οποίες μπορείτε να φορέσετε με ένα ζευγάρι μποτάκια με λίγο τακούνι.

Στο τέλος, προσθέστε μια μαύρη τσάντα με κρόσσια, που θεωρούνται αρκετά stylish, ενώ μπορείτε να προφυλαχθείτε από το κρύο με ένα γκρίζο σκουφάκι. Το σκουφάκι αμέσως θα κάνει ακόμα πιο trendy την εμφάνιση σας.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ