Μην αφήνετε το παιδί σας μόνο του στο αυτοκίνητο – Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο και θα καταλάβετε γιατί

Κανένας γονιός δεν πρέπει να αφήνει το παιδί του μόνο του στο αυτοκίνητο, ούτε για ένα λεπτό. Το καλοκαίρι, δε με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν, συχνά το κλείσιμο του παιδιού μέσα στο αυτοκίνητο μπορεί και να γίνει μοιραίο. Μέσα σε μόλις λίγα λεπτά ένα όχημα στον ήλιο μπορεί να πιάσει θερμοκρασία φούρνου, ακόμα και με το παράθυρο λίγο ανοιγμένο και το αυτοκίνητο υπό σκιά παρκαρισμένο.

Ένας παιδικός οργανισμός μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον μπορεί να πάθει σοκ, αλλά είναι εξίσου πιθανόν να πεθάνει από τις ακραίες θερμοκρασίες. Μία αμερικανική μη κερδοσκοπική οργάνωση έφτιαξε ένα βίντεο μέσω του οποίου θέλει να περάσει το μήνυμα ότι ακόμα κι όταν μία μητέρα δεν είναι αδιάφορη μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο παιδί της. Μία γυναίκα αφήνει το παιδί της κλειδωμένο στο αυτοκίνητο και πηγαίνει για λίγο στο σούπερ μάρκετ.

Εκεί κάνει περισσότερη ώρα από όση αρχικά υπολόγιζε με αποτέλεσμα το μωρό της να έχει εξαντληθεί από τη ζέστη ή να έχει πάθει και χειρότερα. Στη συνέχεια υποδεικνύεται η αντίδραση που θα πρέπει να έχει κάποιος αν βρεθεί μπροστά σε ένα τέτοιο περιστατικό.

ΣΠΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ και σώστε το παιδί. Μπορείτε να ανησυχήσετε για το παράθυρο αργότερα. Δείτε το πραγματικά συγκλονιστικό βίντεο: