Οι νέοι ψηφιακοί διαιτολόγοι

Αυτά τα νέα online εργαλεία θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη διατροφή σου.

Δύο online ιστοσελίδες θα γίνουν νέοι ψηφιακοί σου διαιτολόγοι, καθώς θα σε βοηθήσουν να έχεις μια ισορροπημένη διατροφή.

Αν έχεις πάθος με τη διατροφή σου, σου αρέσει να προσέχεις τι τρως και στοχεύεις σε μια ισορροπημένη δίαιτα τότε τα δύο πιο κάτω site διατροφής θα γίνουν οι καλύτεροι σου φίλοι.

Τα συγκεκριμένα διαδικτυακά πολυεργαλεία θα σε βοηθήσουν να μετράς τις θερμίδες, χωρίς να αγχώνεσαι, θα μπορείς να βρίσκεις τις σωστές τροφές που πρέπει να καταναλώσεις, αλλά και την ιδανική ποσότητα ημερήσιου φαγητού.

Επίσης, θα φροντίσουν να σου δώσουν σωστές διατροφικές συμβουλές έτσι ώστε να μην ξεφεύγεις από τον προϋπολογισμό σου, αλλά και όταν δεν προλαβαίνεις να μαγειρέψεις.

1) Eat this much: Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα διατροφικό πολυεργαλείο που υπολογίζει και σου προτείνει αυτόματα ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής. Αυτό υπολογίζεται βάση των χρημάτων που διαθέτεις και βάση των γευστικών/διατροφικών σου προτιμήσεων.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις στο site αν θέλεις να πάρεις ή να χάσεις κιλά, τι σου αρέσει να τρως και τον αριθμό των θερμίδων που θα ήθελες να καταναλώνεις καθημερινά.

Όταν δώσεις τα απαραίτητα στοιχεία, τότε σε αντάλλαγμα σου δείχνει τι πρέπει να τρως και τι όχι.

Στο πιο πάνω βίντεο μπορείτε να δείτε πώς λειτουργεί το Eat this much!!

 2) My Fitness Pal: Το εν λόγω site λειτουργεί ως θερμιδομετρητής και μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο κατάλληλος σύντροφος για να χάσεις ή να βάλεις κιλά. Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει μια βάση δεδομένων που καλύπτει περισσότερα από 5 εκατομμύρια τρόφιμα και έτσι δεν κουράζεσαι να υπολογίζεις μόνος σου τις θερμίδες με χαρτί και μολύβι.

Μπορείς να το χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση για να βρεις την ιδανική ισορροπία θερμίδων που επιθυμείς.

Αν βαριέσαι να βρεις τις συγκριμένες ιστοσελίδες τότε μπορείς να κατεβάσεις τα applications που είναι κατάλληλα για έξυπνα τηλέφωνα και ταμπλέτες.

Με αυτό τον τρόπο μπορείς να φροντίσεις τη διατροφή όλων όσων βρίσκονται στο σπίτι με αρμονικό τρόπο.

Try it!!

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ