Οι 10 πιο οικονομικοί προορισμοί σύμφωνα με το Trip Advisor

Το Trip Advisor μας παρουσιάζει οικονομικές, αλλά και ονειρεμένες διακοπές.

Λόγω της οικονομικής κρίσης, πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να πάνε διακοπές ή ψάχνουν κάτι που να μην είναι πολυέξοδο. Έτσι, λοιπόν, η πιο διάσημη ταξιδιωτική ιστοσελίδα παγκοσμίως, το Trip Advisor, δημοσιοποίησε την «Καλοκαιρινή Έκθεση για Οικονομικές Διακοπές».Η έκθεση μας παρουσιάζει τους 10 πιο οικονομικούς προορισμόυς.

Οι συγκεκριμένοι προορισμοί, δε θεωρούνται μόνο οικονομικοί,  αλλά μπορούν να μας παρέχουν και τις διακοπές των ονείρων μας.

Γι΄αυτό, αν σκέφτεστε να σχεδιάσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές ρίξτε μια ματιά στους πιο κάτω προορισμούς και δεν θα χάσετε. Μια έμπνευση, σίγουρα, θα σας έρθει!

10) Ρώμη, Ιταλία.

Η εβδομάδα που προσφέρεται ως η καλύτερη είναι από 24-30 Αυγούστου και το μέσο κόστος για διαμονή μιας εβδομάδας κυμαίνεται από 2.790 ευρώ. Τρία μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε στην Ρώμη είναι: Βασσιλική του San Giovanni στο Λατεράνο, Κολοσσαίο και Πάνθεον.

9) Playa del Carmen, Μεξικό.

Το μέσο κόστος για διαμονή μίας εβδομάδας ξεκινά από 1.737 ευρώ), ενώ η εβδομάδα που προσφέρει την καλύτερη ευκαιρία είναι από 24 – 30 Αυγούστου. Τρία πράγματα που πρέπει όπωσδήποτε να δείτε είναι το οικολογικό θεματικό Xcaret,το χωριό Coba Mayan και να κάνετε Καταδύσεις.

8) Λονδίνο, Αγγλία.

Μέσο κόστος για διαμονή μίας εβδομάδας είναι 3.515 ευρώ, ενώ η εβδομάδα που προσφέρει την καλύτερη ευκαιρία είναι στις 17 – 23 Αυγούστου. Τα τρία απαραίτητα μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε είναι το Victoria and Albert Museum, η Εθνική Πινακοθήκη και ο Πύργος του Λονδίνου.

7) Νέα Υόρκη, ΗΠΑ.

Το μέσο κόστος για διαμονή μίας εβδομάδας ανέρχεται στα 2.814 ευρώ, ενώ η καλύτερη εβδομάδα για διαμονή θεωρείται από 29 Ιουνία – 5 Ιουλίου. Αν επιλέξετε τη Νέα Υόρκη, σίγουρα θα πρέπει να επισκεφθείτε το Central Park, το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης και τους ουρανοξύστες του Μανχάταν.

6) Παρίσι, Γαλλία.

Αν σκοπεύετε να το επισκεφθείτε, τότε το κόστος της διαμονής σας μπορεί να φτάσει τα 3.029 ευρώ, ιδιαίτερα αν τα επισκεφθείτε στις 3- 10 Αυγούστου. Τα κύρια μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε είναι τον Πύργο του Αιφελ, tο Musee d'Orsay και την Παναγία των Παρισίων.

5) Πούντα Κανά, Δομινικανή Δημοκρατία.

Ένα εξοτικό μέρος, που αν αποφασίσετε να το επισκεφθείτε στις 24-30 Αυγούστου θα ξοδέψετε περίπου 2.654 ευρώ. Τα μέρη που αξίζουν να τα επισκεφθείτε στην Πούντα Κανά, είναι η παραλία Bavaro Beach, η παραλία Macao Beach και το Hoyo Azul.

4) Κανκούν, Μεξικό.

Το Κανκούν αποτελεί ένα ιδανικό μέρος για καλοκαιρινές διακοπές, με το κόστος να ανέρχεται στα 1.747, ιδιαίτερα αν το επισκεφθείτε στις 24- 30Αυγούστου. Αυτά που πρέπει να δείτε στο Κανκούν είναι η παραλία Delfines, τα ενυδρεία Dolphin Discovery και την λεωφόρο Kukulkan.

3) Ορλάντο, Φλόριντα, ΗΠΑ.

Το μέσο κόστος για τις προτεινόμενες ημερομηνίες (17-23 Αυγούστου) ανέρχεται στα 1.523 ευρώ. Στο Ορλάντο, αξίζει να επισκεφθείτε τον όρμο Discovery Cove, τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ στα Νησιά Περιπέτειας της Universal και το Μαγικό Βασίλειο.

2) Νότια Καρολίνα, ΗΠΑ.

Θεωρείται ένα από τα καλύτερα μέρη για διακοπές με τος κόστος να ανέρχεται στα 1.892 ευρώ, αν επισκεφθείται τη Νότια Καρολίνα από τι 24-30 Αυγούστου. Εδώ τα πράγματα που αξίζει να επισκεφθείτε είναι το τροχό του Myrtle Beach SkyWheel (θέα από τον skywheel), το Broadway στην Παραλία και την μπυραρία New South Brewing.

1) Λας Βέγκας, Νεβάδα, ΗΠΑ.

Το Trip Advisor ανακύρηξε ως νούμερο ένα προορισμό το Λας Βέγκας με μέσο κόστος διαμονής στα 1.782 ευρώ, ενώ οι κατάλληλες ημερομηνίες για να προλάβετε την πιο οικονομική προσοφρά είναι από την 1 Ιουνίου μέχρι τις 7 Ιουνίου. Αν βρεθείτε στο Λας Βέγκας, ρίξτε μια ματιά στο Bellagio, στο Fermont Street Experience και στο Mirage.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ