Σύσκεψη για την οικονομία υπό τον ΠτΔ

Σύσκεψη για το θέμα της πορείας των ερευνών σε σχέση με την κατάσταση της οικονομίας συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Η σύσκεψη είναι προγραμματισμένη για τις οκτώ και μισή το πρωί και θα λάβουν μέρος τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών, ο Γενικός Εισαγγελέας, ο Υπουργός Δικαιοσύνης , ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας και η Υπεύθυνη της ΜΟΚΑΣ με στόχο το συντονισμό για προώθηση των ερευνών που είναι σε εξέλιξη.

Οπως είχε δηλώσει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την εξαγγελία της σύσκεψης, αποτελεί αίτημα της κυπριακής κοινωνίας και δεδηλωμένη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας για μηδενική ανοχή προς όλους εκείνους που ευθύνονται για την κατάσταση της κυπριακής οικονομίας., τονίζοντας ότι η σύσκεψη ουδόλως αποσκοπεί σε παρέμβαση στο έργο που διεξάγεται και για το οποίο καθόλα αρμόδιος είναι ο Γενικός Εισαγγελέας.

- See more at: http://www.philenews.com/el-gr/top-stories/885/207762/syskepsi-gia-tin-oikonomia-ypo-ton-ptd#sthash.IyXdW0zP.dpuf