Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Παράδοση επιταγής στον σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Στο πλαίσιο της διαχρονικής στήριξής τους στον σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ παρέδωσαν επιταγή με ποσό που συγκεντρώθηκε από ενέργεια, την οποία πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια του περασμένου Ιουλίου.

Η ενέργεια εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών, μέσω του οποίου ενισχύεται η δράση φιλανθρωπικών οργανισμών.

Στο τέλος της εκστρατείας, η οποία έτρεξε για ολόκληρο τον Ιούλιο, το 1% της αξίας του συνόλου των πωλήσεων των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ διατέθηκε για τη συγκέντρωση ποσού, το οποίο προσφέρθηκε στον παγκύπριο σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Το ποσό της επιταγής, την οποία παρέδωσε η υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Ελίνα Θεοδότου στον πρόεδρο του συνδέσμου Γιώργο Πενηνταέξ, ανήλθε στις €7.000.

Ο κ. Πενηνταέξ εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την κ. Θεοδότου και τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ γενικά, που με κάθε ευκαιρία συνδράμουν το έργο του συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», αποδεικνύοντας έμπρακτα την ιδιαίτερη αγάπη τους για τα παιδιά και την ακούραστη διάθεση για προσφορά στην κοινωνία και τον συνάνθρωπο.

Από την πλευρά της η κ. Θεοδότου υποσχέθηκε ότι οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό της κυπριακής κοινωνίας με τον ίδιο ζήλο, παρέχοντας με κάθε δυνατό μέσο τη στήριξή τους στο σπουδαίο έργο των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων της χώρας μας.