Η εκδήλωση - αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι συνεχίζει το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα του Δήμου Αγίας Νάπας.

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Αγίας Νάπας, οι οποίες άρχισαν μέσα Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν με τη διεξαγωγή του διήμερου Φεστιβάλ Γεύσεων και Παραδοσιακών Προϊόντων, την Παρασκευή και Σάββατο, 4-5, Οκτωβρίου 2019 και της παράστασης «Τα Ρεμπέτικα της Σμύρνης και του Πειραιά με τη «Ρεμπέτικη Φατριάς» την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019.

Μία πολύ αξιόλογη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Μουσείου «Θάλασσα».

Ο λόγος για την παράσταση – αφιέρωμα στον μεγάλο΄Ελληνα Μουσικοσυνθέτη Μάνο Χατζιδάκι από τους καλλιτέχνες Τασούλα Καλλένου και Κούλη Θεοδώρου.

Τα κείμενα έχει γράψει ο Νικόλας Τζιοβάνη, αφηγητής της παράστασης θα είναι ο γνωστός ηθοποιός Σταύρος Λούρας.

Συμμετέχει επίσης η Σχολή Χορού «Ρυθμός».

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Για τον Δήμο Αγίας Νάπας οι μήνες Σεπτέμβριος και Οκτώβριος χαρακτηρίζονται ως μήνες Πολιτισμού αφού θα πραγματοποιηθούν πολύ μεγάλες και αξιόλογες εκδηλώσεις όπως είναι το 35ο Διεθνές Φεστιβάλ Αγίας Νάπας (26-29/09), το 3ο Φεστιβάλ Γεύσεων και Παραδοσιακών Προϊόντων (4-5/10), το Halloween Events (27/10), τα Eγκαίνια του Κέντρου Μελετών Σεφέρη (31/10), η έναρξη των Διεθνών Αγώνων Τοξοβολίας (31/10), το 4ο Συμπόσιο Σεφέρη (1-3/11) κλπ.