Δυναμική παρουσία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ με τα self check-outs στο 16ο Συνέδριο Λιανικού Εμπορίου.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια χρονιά, την Πέμπτη 16/05, το συνέδριο του λιανικού εμπορίου, με κύριο χορηγό τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Ιδιαίτερα θετικά σχόλια απέσπασαν τα self check-outs, τα οποία στήθηκαν στο χώρο με σκοπό να προσφέρουν στους παρευρισκόμενους μια μοναδική ψηφιακή εμπειρία αγορών.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να χρησιμοποιήσουν ένα self check-out, σκανάροντας προϊόντα της επιλογής τους από τα ράφια που είχαν στηθεί με προϊόντα που πρόσφεραν οι Υπεραγορές στο πλαίσιο του συνεδρίου.

Έχοντας σταθερά ως στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών τους, το 2018, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ εισήγαγαν τα self check-outs, δηλαδή τα ταμεία αυτοεξυπηρέτησης.

Τα καταστήματα της Λακατάμιας, της Έγκωμης, της Λινόπετρας και του Κάψαλου δίνουν πλέον τη δυνατότητα στους καταναλωτές να σκανάρουν, να πακετάρουν και να πληρώνουν μόνοι τους τα ψώνια τους, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα καταστήματα.

Στόχος της εφαρμογής νέων τεχνολογιών στα καταστήματα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ είναι να περέχονται περισσότερες επιλογές, ώστε οι αγορές να γίνονται πιο εύκολα και πιο γρήγορα από κάθε άλλη φορά.

Περνώντας από τα τελευταίας γενιάς self-checkouts, οι καταναλωτές αυτοεξυπηρετούνται άμεσα μέσα από μια πολύ απλή διαδικασία πληρωμής.

Το προσωπικό των Υπεραγορών είναι πάντοτε πρόθυμο να τους κατευθύνει και να τους βοηθήσει με τη διαδικασία.

Η δυναμική παρουσία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ στον τομέα του λιανικού εμπορίου αναδεικνύεται συνεχώς μέσα από πρωτοποριακές υπηρεσίες που βελτιώνουν και αναβαθμίζουν την εμπειρία αγορών, διευκολύνοντας τον καταναλωτή.