Συνεδρία της Συντονιστικής Επιτροπής Λεωφόρου Ελλάδος.

Πραγματοποιήθηκε χθες συνεδρία της Συντονιστικής Επιτροπής Λεωφόρου Ελλάδος , τα μέλη της οποίας ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις σε σχέση με την ανάπλαση της Λεωφόρου Ελλάδος και Ευαγόρα Παλλικαρίδη.

Η συντονιστική σε ανακοίνωση της εκφράζει την απογοήτευσή της, γιατί όπως σημειώνει ο Δήμαρχος Πάφου αγνοεί τους δημότες του, που αντιδρούν έντονα στο συγκεκριμένο σχεδιασμό και διερωτάται κανείς, εάν αυτός είναι ο ρόλος ενός Δημάρχου μιας δημοκρατικής κοινωνίας.

Επίσης, κακίζουν τη στάση του Δημάρχου Πάφου έναντι των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, γιατί όπως σημειώνουν, αν και του ζητήθηκε κατ’επανάληψη να συζητήσει το θέμα στην Ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου, αυτός συνεχίζει να τους αγνοεί.

Ο λόγος είναι προφανής, συνεχίζεται στην ανακοίνωση της συντονιστικής αφού δεν έχει την πλειοψηφία επί του συγκεκριμένου ζητήματος.

Η ΣΕΛΕ αποφάσισε τη λήψη δραστικότερων μέτρων, όπως το κλείσιμο της Λεωφόρου Ελλάδος και διοργάνωση δημοσιογραφικής διάσκεψης κατά το μήνα Σεπτέμβριο.

Τονίζουν επίσης εκ νέου ότι θέλουν να γίνει το έργο της ανάπλασης αλλά χωρίς νησίδα και είναι αδιανόητο ένας άνθρωπος να αποφασίζει από μόνος του για ένα τόσο σημαντικό έργο για την Πάφο.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ