Έχουμε μετατραπεί σε μια εγωκεντρική κοινωνία.

Την απογοήτευσή του εξέφρασε ο Βουλευτής των Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών και μέλος της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών Γιώργος Περδίκης διότι απορρίφθηκε η πρόταση νόμου που είχε καταθέσει το Κίνημα να συνεχιστεί η κλιμακωτή περικοπή στους υψηλόμισθους ούτως ώστε με τα 18 εκατομμύρια τα οποία θα συνέλεγε το κράτος να μπορούσε να υποστηρίξει τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και όσους έχουν πραγματική ανάγκη.

Ο κ. Περδίκης είπε ότι τα 100 ευρώ επιπρόσθετα τα οποία θα κερδίσουν το μήνα κάποιοι οι οποίοι αμείβονται με μισθούς 2 και 3 χιλιάδων ευρώ δεν πρόκειται να τους προσφέρουν κάτι το ιδιαίτερο, θα μπορούσαν όμως εάν αξιοποιηθούν σωστά από την Κυβέρνηση να προσφέρουν στις πολύτεκνες μητέρες, στα άτομα με αναπηρίες, στους ανέργους και άλλες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Ο κ. Περδίκης εξέφρασε την θλίψη του γιατί όπως δήλωσε έχουμε μετατραπεί σε μια εγωκεντρική κοινωνία που κοιτάζει πρώτιστα το δικό της συμφέρον και έχει στρέψει την πλάτη της στο καλώς νοούμενο συμφέρον του συνόλου των πολιτών.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ