Διπλό για Παφιακο
- Published Date
Σπουδαίο διπλό πέτυχε ο Παφιακός στην κλειστή αίθουσα «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό, αφού κέρδισε τη Νέα Σαλαμίνα με 3 -1 στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Πετοσφαίρισης Ανδρών.
Σημειώνεται ότι η νίκη της ομάδας του Σπύρου Πρωτοψάλτη ήλθε με ανατροπή.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Νέα Σαλαμίνα μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και αφού διατήρησε σταθερά προβάδισμα τριών πόντων κατάφερε να κερδίσει το πρώτο σετ με 25 -20 και να προηγηθεί με 1 -0 εξασφαλίζοντας συνάμα και το ψυχολογικό προβάδισμα.
Στο δεύτερο σετ τα πράγματα όμως άλλαξαν.
Ο Παφιακός μεταμορφώθηκε και αφού κυριάρχησε σε όλους σχεδόν τους τομείς κέρδισε εύκολα το σετ με 25 -15 ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 1 -1.
Η ομάδα του Σπύρου Πρωτοψάλτη συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο τρίτο σετ το οποίο κέρδισε με χαρακτηριστική ευκολία 14 -25 και ανέτρεψε τα δεδομένα προηγούμενη με 1 – 2.
Πραγματική μάχη έγινε στο τέταρτο σετ αφού η μεν Νέα Σαλαμίνα ήθελε να ισοφαρίσει και να πάρει το ματς σε πέμπτο σετ, ο δε Παφιακός ήθελε να τελειώσει τον αγώνα.
Τελικά, οι Παφίτες καλύτεροι στα σημεία κέρδισαν τελικά με 25 – 22 και τον αγώνα με 1 -3.
ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ
