Άνω- κάτω το ΔΗΚΟ Πάφου

Βολές κατά του προέδρου της επαρχιακής επιτροπής του ΔΗΚΟ Αντώνη Αντωνίου αλλά και άλλων συναγωνιστών του εξαπέλυσε ο Χαράλαμπος Πιτοκοππιτης τονίζοντας ότι ορισμένοι άρχισαν ήδη να σκάφτονται τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές και να σχεδιάζουν για αυτές αλλά και για όσους θεωρούν αντίπαλους τους.

Απαντώντας στην κριτική που ασκήθηκε τόσο στον ίδιο όσο και σε άλλους αξιωματούχους του κόμματος στην Πάφο για την αποτυχία στις αναπληρωματικές εκλογές ανέφερε ότι όσοι κάνουν κριτική θα έπρεπε να είχαν πρώτα κάνει αυτοκριτική για τις λανθασμένες επιλογές που είχαν κάνει αλλά και για τον τρόπο που στην ουσία τις είχαν επιβάλει.

Ο Χαράλαμπος Πιτοκοππιτης ανέφερε ακόμη ότι ο ίδιος είχε ταχθει ξεκάθαρα εναντίον της επιλογής του Άριστου Βασιλειάδη ο οποίος μπορεί να είναι άριστος και σωστός επαγγελματίας αλλά άγνωστος στην Πάφο.

Το κόμμα θα μπορούσε είτε με τον Χρήστο Πατσαλιδη είτε με τον Πανικο Χαραλάμπους να διεκδικήσει με επιτυχία τις εκλογές είπε αλλά όσοι αποφάσισαν διαφορετικά προσπαθούν τώρα να τα φορτώσουν αλλού κατά την έκφραση του.

Κατήγγειλε επίσης ότι έγινε προσπάθεια παραγκωνισμού του από την τοπική επιτροπή του κόμματος στην Χλωρακα και απέρριψε την καταγγελία που έγινε ότι ο ίδιος ζήτησε ανταλλάγματα για να στηρίξει τον Άριστο Βασιλειάδη.

Θα ήταν τουλάχιστον αφέλεια από μέρους μου, είπε, να ζητούσα από τον κ.Βασιλειαδη στήριξη για τις βουλευτικές εκλογές γνωρίζοντας ότι ήταν επιλογή του Αντώνη Αντωνίου.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ