Ο Ασιωτης στο ραδιο Παφος

Ο γενικός διευθυντής του Υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Ασιωτης δήλωσε ότι η προσπάθεια που καταβάλουν οι υπηρεσίες του Υπουργείου του είναι να μπορέσουν να αποστείλουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό επιταγών σε δικαιούχους ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος πριν από τα Χριστούγεννα.

Ο κ.Ασιωτης μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ ξεκαθάρισε ότι έχουν τεθεί προτεραιότητες και έχουν εξεταστεί περιπτώσεις μονογονιων ή περιπτώσεις και με τους δυο γονείς ανέργους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο γενικός διευθυντής του Υπουργείου Εργασίας εξέφρασε έκπληξη για την κριτική που διατυπώνεται για το θέμα αυτό σημειώνοντας ότι ήταν υποχρέωση των υπηρεσιών του κράτους να αντιμετωπίσουν με την δέουσα σοβαρότητα το ζήτημα αυτό.

Ο Ανδρέας Ασιωτης διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια είναι η ίση και δίκαιη κατανομή των επιδομάτων τονίζοντας ότι για χρόνια υπήρχαν πρόσωπα που έπαιρναν επιδόματα ενώ είναι ιδιοκτήτες κτιρίων που αξίζουν εκατομμύρια ή διαθέτουν καταθέσεις στις Τράπεζες.

Όλοι αυτοί δεν έχουν υποβάλει καν αίτηση όπως είπε σημειώνοντας ότι υπέβαλαν αίτηση πέραν των 16 χιλιάδων ανθρώπων που δεν λάμβαναν προηγουμένως κανένα επίδομα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ