Παράπονα για Ταμιευτήριο

Έντονα παράπονα για την απόφαση του Ταμιευτηρίου Πάφου, το οποίο συγχωνεύτηκε με όλες τις ΣΠΕ που λειτουργούσαν στην επαρχία Πάφου, διατυπώνουν κάτοικοι της υπαίθρου για την μείωση των ωρών λειτουργίας των υποκαταστημάτων σε ορισμένες κοινότητες.

Ο κοινοτάρχης Καλεπειας Νίκος Σαββίδης δήλωσε ότι πλέον στην κοινότητα οι κάτοικοι εξυπηρετούνται ανά δεκαπενθήμερο σημειώνοντας ότι ιδίως οι συνταξιούχοι θα πρέπει να περάσουν δυο εβδομάδες προκειμένου να λάβουν την σύνταξη τους.

Ο Νίκος Σαββίδης υπενθύμισε ότι την περίοδο των συμπεγματοποιησεων οι αρμόδιοι είχαν αναλάβει ξεκάθαρες δεσμεύσεις για την συνέχιση λειτουργίας των υποκαταστημάτων και στις πιο μικρές κοινότητες έστω και μια φορά την εβδομάδα.

Αυτή την στιγμή στην κοινότητα υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι και γραφεία αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ που παραμένουν εντελώς αναξιοποίητα όπως ανέφερε καλώντας την επιτροπή του Ταμιευτήριου Πάφου να αναθεωρήσει τις αποφάσεις της προκειμένου να συνεχιθει η εξυπηρέτηση κυρίως των αδυνάτων όπως επεσήμανε.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ