Καταγγελίες Βέργα

Ανοίγει εκ νέου ο κύκλος της αντιπαράθεσης για το Πάφος 2017.

Ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας μιλώντας στην εκπομπη πολιτιστικα μονοπάτια του ραδιο Παφος διαπιστώνει ότι αμέσως μετά την τεράστια επιτυχία της ανακήρυξης της Πάφου ως πολιτιστικής πρωτεύουσας έχει χαθεί ο μεγάλος ενθουσιασμός και η διαθεση για εθελοντική προσφορά από όλους.

Ο δήμαρχος Πάφου υπενθύμισε ότι είχαν ενωθεί δυνάμεις προκειμένου η Πάφος να καταφέρει να πετυχει τον μεγάλο αυτό στόχο.

Εκατοντάδες πολίτες έσπευδαν εθελοντικά να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον δήμο για να επιτευχτεί το ποθούμενο αποτέλεσμα.

Μόλις αυτό έγινε κατορθωτό μπήκαν στην μέση όπως είπε άλλα πράγματα, πολιτικές σκοπιμότητες, προσωπικές ατζέντες, εσωστρέφεια και αντιπαραθέσεις.

Ο δήμαρχος Σάββας Βέργας κατηγόρησε το διοικητικό συμβούλιο ότι έχει αποστασιοποιηθεί από τον δήμο Πάφου ακολουθωντας ένα μοναχικό κατά την έκφραση του δρόμο.

Εξέφρασε επίσης πικρία επειδή ο πρόεδρος του συμβουλίου Χρήστος Πατσαλιδης δεν ανταποκρίθηκε σε πρόσκληση του προκειμένου να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις για όλα τα ζητήματα που αφορούν στην πολιτιστική πρωτεύουσα.

Ο δήμαρχος Πάφου ανέφερε ότι η πολιτιστική πρωτεύουσα είναι ένα θέμα που ενώνει όλους τους Παφιτες και ο ίδιος προσφέρεται ως απλός στρατιώτης και ως εθελοντής να βοηθήσει όπου χρειαστεί.

Δεσμεύτηκε επίσης ότι θα προωθηθούν από την τοπική αρχή τα έργα πολιτιστικής υποδομής.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ