Αντιδρουν οι καταστηματαρχες

Αμεση ηταν η αντιδραση εμπορευομενων στο ενδεχομενο δημιουργιας τερματικου σταθμου της εταιρειας ΟΣΥΠΑ στο τουρκοκυπριακο τεμαχιο επι της λεωφορου Αποστολου Παυλου.

Καταστηματάρχες που δραστηριοποιουνται στην περιοχη του εμπορικου κεντρου της Παφου χαρακτηρισαν αναμενομενη την εξελιξη τονιζοντας ότι προειδοποιουν αρκετους μηνες τωρα για αυτό.

Όπως ανεφεραν δεν προκειται να επιτρεψουν να συμβει αυτό το πραγμα και θα προσπαθησουν με νομιμα μεσα να το παρεμποδισουν.

Σε παρεμβαση τους στο ραδιο Παφος ανεφεραν ότι είναι αδιανοητο σε μια πολη μια εταιρεια λεωφορειων να διαθετει τρεις διαφορετικους τερματικους σταθμους και να προκαλει συγχηση στους επισκεπτες.

Ενας θα πρεπει να είναι ο σταθμος από τον οποιο θα αρχιζουν και θα τελειωνουν τα δρομολογια όπως επεσημαναν τονιζοντας ότι είναι αδιανοητο να λαμβανονται αποφασεις που ανεβαζουν πολύ λιγους και καταστρεφουν πολύ περισσοτερους.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ