Έκτακτες πτήσεις από Τσιεμποξαρυ

Δυο έκτακτες, δοκιμαστικές πτήσεις την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων θα εκτελεστούν από Ελλαδική αεροπορική εταιρεία στο αεροδρόμιο Πάφου από το Τσιεμποξαρυ σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής διεθνών σχέσεων του δήμου Πάφου Λάζαρο Ομήρου.

Όλες οι ενέργειες γίνονται από την Ρωσική πλευρά, ανέφερε στο ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ ο Λάζαρος Ομήρου και επέκρινε την στάση συναδέλφων του στην επιτροπή η οποία προσπάθησαν με κάθε τρόπο να μποϋκοτάρουν την προσπαθεια όπως άφησε να νοηθεί.

Ο Λάζαρος Ομήρου απαντώντας σε σχετικη ερωτηση ειπε ότι ουσιαστικά κατέληξε σε φιάσκο η προσπάθεια ορισμένων να ανοίξουν διαύλους επικοινωνίας με την Αγία Πετρούπολη αφού η πρόσφατη απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική.

Αυτό είναι ένα μήνυμα, όπως είπε προς όλους, ότι η Πάφος δεν είναι ο ομφαλός της γης και θα πρέπει κάποιοι να προσγειωθούν και να προβούν σε αυτοκριτική.

Η πόλη Τσιεμποξαρυ και οι περιοχές γύρω από αυτήν είναι ιδιαίτερα αναπτυσσόμενες περιοχές στην Ρωσία και ο δημος Πάφου θα πρέπει να στραφεί στην κατεύθυνση αυτή χωρίς άλλη καθυστέρηση κατέληξε ο Λάζαρος Ομήρου.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ