Πολιτιστική Ατζέντα Κυριακής.

Το θέατρο Αντίλογος παρουσιάζει την παράσταση «Ο Σπανός τζιαί οι Σαράντα Δράτζιοι» σε σκηνοθεσία / θεατρική διασκευή Αλεξίας Παπαλαζάρου.

Κυριακή στις 11 το πρωί στο Μαρκίδειο θέατρο Πάφου.

To Quintus Ensemble παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στον Αργεντινό συνθέτη Astor Piazzolla διασκευασμένο για κουιντέτο πνευστών.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στον Πολυχώρο Αττικόν στη Παφος.

Με σύνθημα «Δάση και υγεία - Υγιή δάση για υγιείς ανθρώπους», το Τμήμα Δασών οργανώνει εκδήλωση για τη Διεθνή Μέρα Δασών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Αθαλάσσας στις 10:00 το πρωί.

Την Κυριακή με το πέρας της εκδήλωσης για την Εθνική Παλιγγενεσία, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Βασίλη Λέκκα, στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας.

Μια συναυλία - φόρο τιμής με σεβασμό, δυναμισμό και ευγνωμοσύνη προς όλους όσοι διαχρονικά αγωνίστηκαν για την ελευθερία της Ελλάδας.

Μαζί του η Αννίτα Κωνσταντίνου.

Συνοδεύει 7μελές μουσικό σχήμα.

Η ομάδα Θεάτρου Βαλίτσα INTRA PORTAS παρουσιάζει την παιδική παράσταση “Δεν είμαι bro”.

Η παράσταση που περιλαμβάνει και εργαστήρια, πραγματεύεται καίρια ζητήματα που αφορούν τα παιδιά και τους εφήβους, όπως είναι το bullying, το κυνήγι της δημοφιλίας, η αποδοχή και o ρατσισμός στο σχολείο.

Κυριακή από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 6:15 το απόγευμα στο χώρο της ομάδας «Intra portas studio» στην Αγλαντζιά.

«Άνθρωποι Μονάχοι», ένα αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού με το Φωνητικό Σύνολο Δήμου Λάρνακας διοργανώνεται στις 8:30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας.

Στον ρόλο της Βίκυς Μοσχολιού Η Παμπίνα Κοντέα.

Συνοδεύει 5μελής ορχήστρα.

Ο εθελοντικός φιλοζωικός σύνδεσμος P.A.W.S. σε συνεργασία με το “Υφαντουργείο” διοργανώνει Παζαράκι Βιβλίου από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Νέα και μεταχειρισμένα βιβλία θα πωλούνται από 1-5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση του συνδέσμου.

Ο Σύνδεσμος Χορού Κύπρου διοργανώνει τον 16ο Παγκύπριο Διαγωνισμό Χορού με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 4 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Η “Synergia” με επικεφαλής τον σπουδαίο βιολιστή και καθηγητή Sorin Alexandru Horlea, παρουσιάζει συναυλία με έργα του Αντόνιο Βιβάλντι!

Κυριακή στις 8 το βράδυ στο Θέατρο Παλάς στη Λευκωσία.

Το Θέατρο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ», ανακοινώνει την επόμενη παραγωγή του που είναι η κωμωδία “Το Σώσε” του Μάικλ Φρέιν, που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Λάρκου.

Η παράσταση θα δοθεί στις 6:30 το απόγευμα στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου «ΔΙΟΝΥΣΟΣ».

Η χοροθεατρική παράσταση ‘Ενας μεταλλωρύχος θυμάται’, με έμφαση στο πειραματικό φλαμένκο ανεβαίνει στις 8 το βράδυ στο Σατυρικό Θέατρο στη Λευκωσία.

Όλα τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Το Σατυρικό Θέατρο ανεβάζει το έργο «Ανθισμένες Μανώλιες στις 6:30 το απόγευμα στη Πάνω Σκηνή του Σατυρικού Θεάτρου στη Λευκωσία.

Η Anyhow Theatre Ensemble, παρουσιάζει το έργο ''Girls Like That'' στις 7 το απόγευμα στο Εγκώμιο Πολιτιστικό Κέντρο στη Λευκωσία.

Το Θέατρο Versus παρουσιάζει την παράσταση ''Indian Summer'' στις 8:30 το βράδυ στο θέατρο Ένα στη Λεμεσό.

Η εφηβική παράσταση "Ο Γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον" ανεβαίνει στις 5 και στις 7 το απόγευμα στο Θέατρο Αποθήκες του ΘΟΚ στη Λευκωσία.

Το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ» παρουσιάζει το έργο «Μπέρντυ, το αγόρι πουλί».

Ένα αντιπολεμικό έργο που υμνεί το όνειρο της Ελευθερίας, στις 8:30 το βράδυ.