Έφεση Γενικού Εισαγγελέα για το τριπλό θανατηφόρο στα Πολεμίδια.

Έφεση καταχώρισε ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, αναφορικά με την ποινή φυλάκισης τριών ετών στον 32χρονο, σε σχέση με το τριπλό θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στη Πολεμίδια, με θύματα τους, Ανδρέα Γιασεμή 32 ετών, Δημήτρη Σάββα επίσης 32 ετών και Παναγιώτη Στεφάνου, 26 χρόνων, οι οποίοι άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο τον Μάϊο του 2017.

Σε ανακοίνωση της Νομικής Υπηρεσίας, αναφέρεται πως «σε σχέση με το τριπλό θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τον Μάιο 2017 στην περιοχή των Πολεμιδιών, στην Λεμεσό, ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας καταχώρησε σήμερα έφεση, σε σχέση με την ανεπάρκεια της ποινής για αδικήματα οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ, καθώς και για τη διαδοχικότητα των ποινών, έτσι ώστε το σύνολο της ποινής να πρέπει να αντικατοπτρίζει τη συνολική συμπεριφορά του κατηγορούμενου».

Σημειώνεται ότι, ο 32χρονος κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο στις κατηγορίες που αφορούν την πρόκληση θανάτου εξ αμελείας.

Υπενθυμίζεται πως, το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε όταν ο 32χρονος, πέρασε με κόκκινο σηματοδότη και ανέκοψε την πορεία του διπλοκάμπινου οχήματος, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις νεαροί.

Οι δύο εκ των θυμάτων ήταν ξαδέλφια και ο τρίτος φίλος τους, ενώ ο οδηγός του οχήματος, 32 ετών, ήταν πατέρας πεντάχρονου κοριτσιού και η γυναίκα του είναι έγκυος το δεύτερο παιδί τους.