Πολιτιστική Ατζέντα Κυριακής.

Η παιδική παράσταση «το τερατάκι της Ιωάννας» παρουσιάζεται στις 11:30 π.μ και στις 3:30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνας Μερκούρη στη Λευκωσία.

Το Θέατρο Βεστιάριο παρουσιάζει την παιδική παράσταση «Τα 3 Γουρουνάκια και ο Λύκος ο Αφελή-κος» , στις 10:30 το πρωί στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ Γ. ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ στη Λάρνακα.

Διοργανώνεται την Κυριακή από τις 7:30 το πρωί ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού, με αγώνες 42 χλμ., 21 χλμ., 10 χλμ., 5 χλμ., 5 χλμ. εταιρικός και δρόμο νεολαίας.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός ορίζονται στο δυτικό μέρος του Μόλου Λεμεσού.

Η διαδρομή του αγώνα είναι επίπεδη και γρήγορη, παρέχοντας το τέλειο σκηνικό για τους δρομείς να επιτύχουν και να καταρρίψουν το ρεκόρ τους.

Το σωματείο «VESPA LAMBRETTA CLUB OF CYPRUS» στα πλαίσια της «23ης Διαδρομής Αγάπης» του συνδέσμου «ΈΝΑ ΌΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΉ», προσκαλεί το κοινό στο παζαράκι που διοργανώνει την Κυριακή από τις 11 π.μ. μέχρι τις 4 μ.μ, στο προαύλιο της εκκλησίας Παναγίας Φανερωμένης στην παλιά Λευκωσία.

Η συναυλία «35 χρόνια Στέφανος Κορκολής» πραγματοποιείται την Κυριακή στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Ο ταλαντούχος συνθέτης, πιανίστας και ερμηνευτής, γιορτάζει τα 35 χρόνια της εμβληματικής πορείας του στη μουσική και έρχεται στη Κύπρο με τον Πάνο Μουζουράκη και τη Σοφία Μανουσάκη και με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής Λεμεσού αλλά και με μικρή ορχήστρα με έξη σολίστες μουσικούς από την Ελλάδα.

Οι Δράσεις «Νέοι σε έρημο νησί» του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου φιλοξενούν στο Θέατρο Αποθήκες για μία μόνο παράσταση στις 5 μ.μ., το έργο του δημοφιλούς βρετανού συγγραφέα Μάικ Κένι Το αγόρι με τη βαλίτσα, σε σκηνοθεσία Μαρίας Φιλίππου και παραγωγή της θεατρικής ομάδας Side Effect.

Το θέατρο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ παρουσιάζει το «Αφιέρωμα στην Κύπρο - Περιμένοντας τον Γκοντό» προτείνοντας στο κυπριακό κοινό μια τριλογία παραγωγών με «άρωμα» Κύπρου.

Η παράσταση θα δοθεί την Κυριακή στις 7 μ.μ. στο Θέατρο Μασκαρίνι στη Λευκωσία.

Η Νέα Σκηνή του ΘΟΚ στη Λευκωσία παρουσιάζει την κλασική κωμωδία «Οι Παίχτες», την Κυριακή στις 6:30 μ.μ.

Το Σατυρικό Θέατρο στη Λευκωσία παρουσιάζει την παράσταση «Ανθισμένες Μανώλιες» την Κυριακή στις 6:30 μ.μ.

Το Θέατρο Σκάλα παρουσιάζει την παράσταση της μεταφυσικής κωμωδίας «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΝ» στις 6.30 μ.μ. στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο «ΣΚΑΛΑ».

2 ζευγάρια γονιών συζητούν για τα παιδιά τους σε μία συνάντηση, όταν ξαφνικά ο διάλογος τους μετατρέπεται σε ένα χάος.

Μια παράσταση που θα δοθεί την Κυριακή στις 8 μ.μ. στο Συνεργείο στη Λεμεσό.