ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ SALAMIS FILOXENIA.

Ο Οργανισμός Salamis ενημερώνει το ταξιδιωτικό του κοινό και τους λάτρεις του Κρουαζιερόπλοιου Salamis Filoxenia ότι έλαβε τη δύσκολη, αλλά συνάμα υπεύθυνη απόφαση, να αναστείλει και φέτος τις κρουαζιέρες λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού Covid-19.

Για τη λήψη της πιο πάνω απόφασης, υπερίσχυσε το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που χαρακτηρίζει τον Οργανισμό Salamis στον χώρο του τουρισμού και όχι μόνο, για πάνω από 60 χρόνια, καθώς επίσης η έγνοια μας για την ασφάλεια και την υγεία τόσο του πληρώματος όσο και του επιβατικού κοινού.

Η παγκόσμια υγειονομική κρίση, τα αυστηρά πρωτόκολλα επιβίβασης και αποβίβασης των επιβατών στα λιμάνια προσέγγισης, το γεγονός ότι δεν κατέστη δυνατός ο έγκαιρος εμβολιασμός του πληρώματος και η εύθραυστη επιδημιολογική εικόνα, λαμβάνοντας υπόψη και τις νέες μεταλλάξεις του ιού που βρίσκονται στην κοινότητα, αποτελούν ένα συνδυασμό παραγόντων που δεν μας επιτρέπουν την ομαλή διεξαγωγή ταξιδιών αναψυχής αυτή την περίοδο.

Στόχος μας θα είναι πάντα η βέλτιστη και ανθρωποκεντρική εξυπηρέτηση του επιβάτη και ευελπιστούμε ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς η πανδημία θα έχει αντιμετωπιστεί πλήρως, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε το πρόγραμμα κρουαζιέρων για το 2022.

Μέχρι τότε είμαστε στη διάθεση σας με όλες τις υπόλοιπες ταξιδιωτικές και ναυτιλιακές υπηρεσίες του Οργανισμού.

Με την ευκαιρίααυτή, η Salamis θα ήθελε να ευχαριστήσει το επιβατικό της κοινό, το προσωπικό, το πλήρωμα και τους συνεργάτες της για την κατανόηση, τη συνεχή στήριξη και την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια.