Μέχρι τέλη Ιουλίου οι εργασίες σε τμήμα παλαιού δρόμου Λεμεσού-Λευκωσίας.

Συνεχίζονται μέχρι και το τέλος Ιουλίου οι εργασίες κατασκευής και τοποθέτησης αγωγού για τις ανάγκες του ΣΑΛΑ, από ιδιωτική εταιρεία σε τμήμα του παλαιού δρόμου Λεμεσού - Λευκωσίας (Β1), παρά τον κόμβο Μονής, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων.

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 30/7/2021 και θα εκτελούνται από τις 7:00π.μ. μέχρι τις 4:00μ.μ., καθημερινά εκτός Κυριακής και αργιών.

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η βόρεια λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς τη Λευκωσία σε μήκος 120μ. περίπου, η τροχαία θα διοχετεύεται στη νότια λωρίδα κυκλοφορίας και θα γίνεται διαχείριση της τροχαίας κίνησης με προσωρινά φώτα τροχαίας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το ΣΑΛΑ απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας, προστίθεται τέλος.