Όταν το αφεντικό σου σε πιάνει να κοιμάσαι

Τι γίνεται όταν το πολύ διάσημο αφεντικό σου σε πιάνει να κοιμάσαι στη δουλειά; Βγάζει selfie και σε κάνει viral!

Αν νομίζετε ότι είστε οι μόνοι που έχετε δύσκολες μέρες στη δουλειά κάνετε λάθος. Στην προκειμένη περίπτωση αν δείτε τι έπαθε αυτός ο υπάλληλος τότε θα πάρετε κουράγιο, θα χαμογελάσετε και συνεχίσετε τη δουλειά σας λέγοντας: «Υπάρχουν και χειρότερα!».

Ο υπάλληλος της φωτογραφίας μέσα σε λίγα 24ωρα έγινε viral, καθώς το αρκετά διάσημο αφεντικό του τον έπιασε να κοιμάται εν ώρα εργασίας.

Η στιγμή που κάνει αιφνίδια επίσκεψη το αφεντικό και σε πιάνει να κοιμάσαι είναι αρκετά αμήχανη και βεβαίως μιλάμε για τα «συνηθισμένα» αφεντικά και όχι για τον εκκεντρικό εκατομμυριούχο Richard Branson.

Ο Branson δεν προχώρησε σε κατσάδα ή γκρίνια όπως θα έκανε οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του. Αντίθετα χάρισε μια ανεκτίμητης αξία διασημότητα στον υπάλληλο του, ο οποίος κοιμόταν. Πώς έγινε αυτό; Ο εκατομμυριούχος έβγαλε μια selfie με τον υπάλληλο και η φωτογραφία αμέσως έγινε viral.

«Εμφανίστηκα ξαφνικά γραφείο να πω ένα γεια και να δω τι κάνει η ομάδα μου. Αυτός ο τύπος δεν το χε καθόλου! Τον έπιασα να κοιμάται.», έγραψε ο Branson στο blog της εταιρείας και τονίζει ότι προσπάθησε να τον ξυπνήσει, αλλά αυτός νόμιζε μάλλον ότι βλέπει όνειρο και ξανακοιμήθηκε.

Όμως ο Branson, προς τιμήν του, αποκαλύπτει την πλήρη ιστορία: «Για να είμαστε δίκαιοι άντρας ήταν σε κατάσταση αναμονής, και έπρεπε να κάνει μια αναγκαία ανάπαυλα για να ξεκουραστεί.»

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ