Ο καφές που πίνεις αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία του χαρακτήρα σου

Έρευνα ήρθε να μας αποδείξει πως ακόμα και ο καφές μας δεν είναι τυχαία επιλογή.

Καμιά επιλογή στη ζωή μας δεν γίνεται έτσι, στη τύχη. Ακόμα και ο καφές μας αποτελεί στοιχείο του χαρακτήρα μας, καθώς μπορεί να μας δείξει τι άτομα είμαστε ακριβώς, σύμφωνα με το e-radio.gr.

Παράλληλα, όπως θα δούμε και παρακάτω, γνωρίζοντας τις προτιμήσεις κάποιου στον καφέ τότε μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας για αυτόν.

Σκέτος:

Αν πίνεις τον καφέ σου σκέτο, τότε αυτό αποδεικνύει ότι ξέρεις τι θέλεις και πώς να το αποκτήσεις. Λες τα πράγματα με το όνομα τους, είσαι επιλεκτικός με τους ανθρώπους που έχεις στη ζωή σου και είσαι απόλυτα πιστός.

Με ζάχαρη και γάλα:

Τότε ξέρεις πώς να απολαμβάνεις τις καθημερινές χαρές της ζωής και αναρωτιέσαι το γιατί όταν οι άνθρωποι στερούνται κάποια πράγματα και θέλουν να γίνουν χορτοφάγοι, για παράδειγμα. Είσαι φιλόδοξος, αλλά δεν είσαι διαθετιμένος να θυσιάσεις την ευτυχία σου για να πετύχεις τους στόχους σου.

Με γάλα σόγιας και μαύρη ζάχαρη:

Σε ενδιαφέρει η καλή σωματική κατάσταση, αλλά νοιάζεσαι και για τον πλανήτη.

Vanilla Cream Grante με Choco Chunk και άπαχο γάλα:

Είσαι αναποφάσιστος και αυτό σε κάνει να αμφιταλαντεύεσαι συνεχώς. Έχεις πολλούς στόχους στη ζωή σου, αλλά μερικοί από αυτούς συγκρούονται.

Φραπουτσίνο:

Είσαι ένα άτομο χαρούμενο και γεμάτο ενέργεια. Μπορεί να σου αρέσει ο καφές, αλλά αυτό που απολαμβάνεις περισσότερο είναι τη σαντιγί ή το παγωτό και αυτό αποδεικνύει ότι μέσα σου είσαι ακόμα παιδί.

Φραπέ:

Το φραπέ δείχνει ότι είσαι άνθρωπος που προτιμά τις εύκολες λύσεις. Δεν ενδιαφέρεσαι για την ποιότητα των πραγμάτων. Είσαι επιρρεπής στο να κάνεις εκπτώσεις στα θέλω σου και γενικά καλύτερα άλλαξε καφέ.

Mocha:

Φαίνεται ότι είσαι αξιαγάπητος και δημιουργικός. Μπορεί να σιχαίνεσαι τη γεύση του καφέ, αλλά σου αρέσει αυτό το καθημερινό πάρε δώσε που υπάρχει με αφορμή αυτόν, και έτσι συμβιβάζεσαι.

Latte:

Έχεις στόχους, αλλά συχνά είσαι αναποφάσιστος και σε ένα κόσμο γεμάτο εκπλήξεις, προτιμάς πιο ασφαλείς κινήσεις.

Americano:

Είστε ήρεμοι και ευσυνείδητοι και με αυτό τον τρόπο απολαμβάνετε τα απλά πράγματα στη ζωή. Σχετικά είναι απλός καφές, αλλά σας αρέσει γιατί κάνει τη δουλειά του. Μερικές φορές μπορεί να κάνετε πράγματα που στους άλλους φαίνονται περίεργα, αλλά για εσάς αυτά είναι φυσιολογικά. Επιπλέον, δεν είστε αρκετά συμπαθείς σε πολύ κόσμο, αλλά όσοι το κάνουν σας λατρεύουν, και αυτό σας αρκεί.

Τσάι:

Προτιμάς το τσάι γιατί δεν σου αρέσει ο καφές, ή γιατί πολύ απλά θέλεις να διαφέρεις από τους άλλους. Γενικά έχεις τη τάση να κάνει τη διαφορά σε όχι ιδιαίτερα σημαντικά θέματα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ