Ο πιτσιρικάς με τη πλαστική σακούλα πλέον έχει μια αυθεντική φανέλα του Messi

Το 5χρονο αγοράκι που έχει ως σύμβολο το γνωστό ποδοσφαιριστή πλέον έχει στα χέρια του μια αυθεντική φανέλα με την υπογραφή του Messi.

Τα κοινωνικά δίκτυα, για ακόμα μια φορά, έδειξαν το καλό τους «πρόσωπο», καθώς η εκστρατεία εντοπισμού του αγοριού με την πλαστική σακούλα ήταν επιτυχής.

Πριν από λίγο καιρό, ένας 5χρονος πρόσφυγας από το Αφγανιστάν εμφανιζόταν να φορά μια φανέλα του Messi, παρόλο που αυτή ήταν φτιαγμένη από πλαστική σακούλα.Ο 5χρονος με την πλαστική σακούλα εντοπίστηκε και φαίνεται πιο ευτυχισμένος από πότε, καθώς πλέον μπορεί να φοράει την αυθεντική φανέλα του ινδάλματος του, υπογραμμένη από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ο πιτσιρικάς ήταν αρκετά χαρούμενος, ακόμα και αν δε φορούσε την αυθεντική φανέλα του Messi. Σήμερα, όμως, έχει περισσότερους λόγους για να χαμογελά και να είναι ευτυχισμένος, καθώς πλέον έχει τη φανέλα του άσσου του ποδοσφαίρου, υπογραμμένη από τον ίδιο μάλιστα.

Ο Murtaza Ahmadi, ο μικρός πρόσφυγας από το Αφγανιστάν, που εντοπίστηκε μετά από ενδελεχείς ψάξιμο των χρηστών των κοινωνικών δικτύων, πλέον κρατά στα χέρια του όχι μια αλλά δύο φανέλες του αγαπημένου ποδοσφαιριστή, αλλά και μια μπάλα. Όλα τους έχουν την υπογραφή του Messi πάνω, μετά από πρωτοβουλία της UNICEF,η οποία ήρθε σε επαφή με το γνωστό ποδοσφαιριστή.

Ο πατέρας του μικρού είχε δηλώσε στο CNN ότι ήταν αρκετά φτωχός για να του αγοράσει μια αυθεντική φανέλα και όταν το είπε στο παιδί αυτό έκλαιγε για μέρες. Έτσι, ο αδερφός του αποφάσισε να του φτιάξει μια φανέλα από πλαστική σακούλα για να τον κάνει λίγο χαρούμενο. Μόλις τη φόρεσε σταμάτησε να κλαίει.Τώρα, πλέον, με την αυθεντική φανέλα, ο πατέρας του παιδιού δηλώνει πως ο μικρός ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του.

Ο Murtaza Ahmadi, πάντως, δηλώνει εντυπωσιασμένος που τον γνωρίζει όλος ο πλανήτης πλέον αλλά μένει πιστός στο είδωλο του. Ο μικρός δήλωσε στο CNN: "Αγαπώ τον Messi, τον αγαπώ πάρα πολύ", ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως ονειρεύεται να γίνει ποδοσφαιριστής όταν μεγαλώσει αλλά "να πηγαίνει και στο σχολείο".

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ