Ο Κουασιμόδος – Ο σκύλος που έριξε το διαδίκτυο με την ιδιαίτερη ομορφιά του

Ο Κουασιμόδος είναι ένας σπάνιος σκύλος, με τον οποίο έπαθε πλάκα το διαδίκτυο.

Πριν από λίγες μέρες, βγήκε στο διαδίκτυο ο Κουασιμόδος, ένας σπάνιος σκύλος και πολύ ιδιαίτερος.

Ο Κουασιμόδος μόλις πρωτοεμφανίστηκε έμοιαζε σαν ψεύτικος, σα να βγήκε όντως από ένα παραμύθι, γι’ αυτό άλλωστε πήρε και αυτό το όνομα.Στην πραγματικότητα, ο εν λόγω σκύλος ήταν θύμα μιας σπάνιας γενετικής ανωμαλίας στη σπονδυλική του στήλη (short spine syndrome).

Ο σκύλος είχε βρεθεί να περιπλανιέται παρατημένος, ενώ όταν τον βρήκαν έδειχνε να φοβάται τους ανθρώπους και δεν τους είχε καθόλου εμπιστοσύνη. Παρ’ όλα, αυτά, εθελοντές κατάφεραν να τον πλησιάσουν και να τον πάρουν υπό την προστασία τους, έτσι ώστε να τον φροντίσουν και να του βρουν το κατάλληλο σπίτι.

Ο Κουασιμόδο με την γλυκύτητα του κατάφερε να κλέψει τις καρδιές των εθελοντών και να γίνει διάσημος στα κοινωνικά δίκτυα.

Για να αντιμετωπιστεί η γενετική ανωμαλία που τον ταλαιπωρεί, ο Κουασιμόδο έχει μπει στη διαδικασία ιατρικών εξετάσεων, ενώ υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να βελτιωθεί η ζωή του.

Ο ιδιαίτερος αυτός σκύλος, πλέον, φαίνεται ευτυχισμένος, ενώ έχει αρχίσει να εμπιστεύεται τους ανθρώπους και πάλι. Στο μεταξύ, έχουν φτάσει στο κέντρο πάρα πολλές αιτήσεις για υιοθεσία, αλλά οι εθελοντές αποφάσισαν να τον κρατήσουν για ακόμα λίγο καιρό στο καταφύγιο, μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη οικογένεια.

Δείτε τον Κουασιμόδο να ξετυλίγει τη γοητεία και τη μοναδικότητα του στο βίντεο!

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ