Ο 38χρονος που μετάτρεψε σπηλιά σε πολυτελέστατο σπίτι

Ο Άνγκελο Μαστροπιέτρο ξόδεψε 174.000 €, έτσι ώστε να μετατρέψει μια σπηλιά σε ένα πολυτελέστατο κατοικήσιμο σπίτι.

Από χθες η συγκεκριμένη είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου, καθώς η σπηλιά, έτσι όπως διαμορφώθηκε, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα σπίτια ή τα διαμερίσματα που βρίσκονται στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης.

Ο Άνγκελο, λοιπόν, αποφάσισε να πάει να ζήσει στη φύση και συγκεκριμένα σε μια σπηλιά 250 εκατομμύριων χρόνων.

Ο καθένας θα ζήλευε το αποτέλεσμα, καθώς μετά από 1000 ώρες δουλειάς και μετά από 174.000€, ο 38χρονος μετάτρεψε τη σπηλιά σε σπίτι των ονείρων του.

Πριν αποφασίσει να γίνει «άνθρωπος των σπηλαίων» εργαζόταν ως επικεφαλής σε μια επιτυχημένη εταιρία προσλήψεων στην Αυστραλία για 10 χρόνια περίπου, ενώ είναι πατέρας δύο παιδιών.

Ο άνδρας, στο παρελθόν, είχε διαγνωστεί με Σκλήρυνση κατά Πλάκας και έμεινε για λίγο χρονικό διάστημα παράλυτος. Έτσι, δήλωσε ότι μετακόμισε στο συγκεκριμένο μέρος γιατί θεωρεί ότι θα έχει μια πιο ευτυχισμένη και υγιέστερη ζωή.

Η πρώτη φορά που είδε και επισκέφθηκε τη σπηλιά ήταν το 1999, όπου την χρησιμοποίησε ως καταφύγιο για να προφυλαχθεί από την βροχή.

Μετά από 10 χρόνια είδε τη σπηλιά ξανά και έτσι αποφάσισε να την αγοράσει και να την αξιοποιήσει. Έτσι, λοιπόν, την αγόρασε και εργάστηκε μόνος του για να τη διαμορφώσει όπως επιθυμούσε ο ίδιος.

Το εσωτερικό της σπηλιάς κινείται στις γήινες αποχρώσεις με το λευκό και το καφέ να κυριαρχούν. Παράλληλα, τα υλικά είναι συμβατά με την πέτρα της σπηλιάς, γι’ αυτό και χρησιμοποίησε περισσότερο ξύλο και βότσαλα.

Ο Άνγκελο, μορφοποίησε τη σπηλιά με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μη του λείψουν οι ανέσεις της πόλης, γι' αυτό και έχει εγκαταστήσει από θέρμανση δαπέδου μέχρι WI-FI.

Χμμ λέτε αυτό να είναι μια καλή λύση και να αρχίσουμε όλοι να παίρνουμε τα βουνά;

Όπως και να έχει η φύση έχει τη δυνατότητα να μας ηρεμεί, γι’ αυτό μια βόλτα που και που στην εξοχή δεν έβλαψε ποτέ κανένα!

Και που ξέρετε μπορεί να βρείτε και εσείς τη σπηλιά των ονείρων σας!

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ